בעיה...

מצב
הנושא נעול.

NE6AMMA

New member
בעיה...

בעיה...
לחברתי בת ה17 לא רוצים לשלם 500 ש"ח שהובטחו על עבודתה כבייביסיטר מלבד זאת, הבחורה ניסתה להתקשר אל הזוג אך הוא כל הזמן דוחה את מסירת הכסף. ויתר על כן, ההורים ניסו להתקשר לזוג אך הזוג טען שזו טעות במספר... מה עושים?

asparagos

New member
תשמע... היא בת 17

בעיה...
לחברתי בת ה17 לא רוצים לשלם 500 ש"ח שהובטחו על עבודתה כבייביסיטר מלבד זאת, הבחורה ניסתה להתקשר אל הזוג אך הוא כל הזמן דוחה את מסירת הכסף. ויתר על כן, ההורים ניסו להתקשר לזוג אך הזוג טען שזו טעות במספר... מה עושים?
תשמע... היא בת 17
כנראה מספרים לה סיפורים...
אני הייתי קופץ לתחנת הדלק הקרובה, ג'ריקן נפט שווה 1000 מילים, או נוקט באופציה החוקית יותר של תביעות קטנות (כולל עגמת נפש, ריבית, הצמדה).

NE6AMMA

New member
וההוצאות המשפטיות שלה

תשמע... היא בת 17
כנראה מספרים לה סיפורים...
אני הייתי קופץ לתחנת הדלק הקרובה, ג'ריקן נפט שווה 1000 מילים, או נוקט באופציה החוקית יותר של תביעות קטנות (כולל עגמת נפש, ריבית, הצמדה).
וההוצאות המשפטיות שלה
יוחזרו לה ע"י אותו הזוג?

asparagos

New member
מה אני נביא?

וההוצאות המשפטיות שלה
יוחזרו לה ע"י אותו הזוג?
מה אני נביא?
קודם כל, שלחו מכתב התראה לזוג שמסרב לשלם, יכול להיות שאם תפגינו אפילו הצהרת כוונות על תביעה תשכנע אותם... אח"כ אין לה מה להפסיד חוץ מהזמן שלה.

namnam11

New member
לגשת למועצת הפועלים בישובכם

בעיה...
לגשת למועצת הפועלים בישובכם

pazro

New member
לפנות אליהם בדואר רשום עם איום

בעיה...
לפנות אליהם בדואר רשום עם איום
שבמידה ולא ישולם תוך פרק זמן סביר (להגביל את פרק הזמן ל שבוע מיום קבלת המכתב) תוגש תביעה בבית המשפט. כמובן שיש לפנות אליהם בצורה יפה ושהאיום יהיה יותר מרומז מאשר מפחיד. חשוב לזכור לשלוח את המכתב בדואר רשום עם אישור מסירה ובמידה והמכתב חוזר (כי הם בחרו לא לכחת אותו) לישמור אותו סגור ולפתוח אותו בבית המשפט לעניי השופט (כדי להראות שאנחנו הינו בסדר). בהצלחה.

שיר ורד

New member
היא יכולה להגיש תביעה לבית הדין

בעיה...
היא יכולה להגיש תביעה לבית הדין
לעבודה. עליה לפרט בתביעה את הימים והשעות שעבדה בהם ואת השכר לשעה שהובטח. אם העבודה היתה בחודשים הקודמים לחודש מאי, היא יכולה לדרוש גם פצויי הלנת שכר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה