בעיה

holden still

New member
בעיה

שלום, אני בן 20, בלי יהירות, נראה טוב, שרירי. אבל- בתול. הסיבה- אני גומר מהר, בהתמזמזויות עם בחורות אני מתאפק שלא לגמור ולפעמים לא מצליח. באוננות אני לא מצליח להשהות את הגמירה יותר מחמש או עשר דקות. היו לי לא מעט הזדמנויות אבל תמיד הייתי נבוך מלהמשיך אותם ליחסי מין או למגע מיני. האם תוכלו להעניק לי עצות כיצד להשהות את השפיכה?

orsher

New member
מה הקשר בין שפיכה מהירה להיותך בתול

אני לא מוצא את הקשר. לוותר על סקס בגלל שאתה גומר מהר פוגע רק בך. אתה גם מונע מעצמך הנאה ואלי אהבה וגם לא מאפשר לעצמך להתנסות ולהעשיר את הידע והנסיון המיני שלך. חוץ מזה לשם השוואה, נניח אתה עם מישהי שמוצצת ממש גרוע. מה תעדיף, שהיא לא תמצוץ לך? בחורה יכולה למצוץ הכי גרוע בעולם ועדיין כל עוד הפה שלה נוגע בזין זה כיף ומגרה. בחורה נכנסת איתך למיטה בגלל הרבה סיבות, לא רק כדי שתפמפם אותה. לך על זה יא בתול....

ohadz

New member
ההשוואה שלך על המציצה - גרועה

אני כן מוותר במצב כזה.

skier

New member
אני מסכים...

אני לא יכול לסבול כשבחורות שלא יודעות למצוץ וזה ממש לא מעמיד לי אותו להפך, היתה לי מישהי שבמשך יותר משעתיים ניסתה (היה רצון) ולא הלך ומאז אני ממש סובל מבחורה שמוצצת גרוע.

אל תתרגש...

זה הקטע כאן, לתבל את נושא הסקס עם ציניות, סרקזם והומור. זה בכל זאת לא פורום תמיכה בנושא מין ומיניות. בדרך כלל כוונת הדברים היא רק טובה, אז קח דברים בפרופורציה.... יא בתול

5-10 דקות?

אני לא בטוחה שזה נחשב לשפיכה מהירה
הכלל הבסיסי היעיל הוא לתת לה לגמור (לפחות) פעם אחת לפני שאתה גומר- אז תהיה עסוק בה לפני שאתה נותן לה להיות עסוקה בך

אז כדאי לבדוק את זה.

לפימה שהבנתי מקריאת אנשי מקצוע ברשת אכן יש אחוזים מעטים של נשים שלא יכולות לגמור, אך רוב אלו שמתלוננות על כך בהחלט מסוגלות לכך פזיולוגית.

just 20 f

New member
אני לא יודעת אם אני צריכה להגיד:

אמן! שאני יכולה לגמור פיזיולוגית אולי, אבל אז זה מבאס שזה לא קורה עדיין או חרא! כי אולי אני לא יכולה לגמור, אבל בעצם אולי זה מצדיק את הכל ובגלל זה מנחם... חפרתי הא?

skier

New member
האמת ש...

אני ממש מסכים עם העצה של קרן אור אני באמת תמיד מתרכז בה בסקס בעיקר מסתכל על הפנים כמה שיותר, מרגיש אותה ורק אחרי שאני מרגיש שהיא גמרה אני גומר וגם אחרי זה ממשיך בדר"כ חברה שלי לשעבר אחרי שבוע (לפני היא היתה בתולה) הגיע אני מעריך לאיזה 6 פעמים זה היה מדהים.

דרדקן

New member
החתימה שלך...

אם לא איכפת לך, אהוד גולדווסר לא גולדשססטר, או מה שכתבת שם.

skier

New member
מצטער...

טוב מסתבר שהדיסלקציה שלי היא באמת קשה...

דרדקן

New member
העיקר שתיקנת...

חוץ מזה המסר שלך מעולה ואני איתך. פשוט מכיר אותו, את אודי ואת אשתו הכלה (מלשון כלי).

offנועה

New member
../images/Emo152.gif

A. there are no rules B. jerk off before C. there are no rules D. there are no rules E. there are no rules F. there are no rules G. there are no rules H. there are no rules

למעלה