בעיה......

yulia14

New member
בעיה......

נתתי ל"מורי 1" את הלהקה שלי כי נמאס לי. חשבתי שהיא תקדם אותה ותטפל בה אבל מה היא עושה? היא עושה הופעות משותפות אם הלקה שלי(שהיא כבר לא שלי) ואם הלקה שלה ועושה שאני יקבל 0% מכול דבר וגם שאני יוצאת זאתי שמשלמת. ואז יענו הלהקה שלה מרויחה והיא מרוששת את הלהקה שלי. אפשר אך שהוא לעשות שהלהקה ץעבור לידיים יותר טובות או להחזיר אותה עלי? להקה מספר 311 עזרו לי

נתת את הלהקה שלך. אין מה לעשות.

אבל בכל מקרה, זה כבר לא הלהקה שלך, אז מה אכפת לך ?

מ ו ר י 1

New member
וואי איך אני שונאת שמתערביםם!

מה את קשורה?באת לחמם?!לא מצאת את המקום אז אל תתערבי בבקשה!

סליחה../images/Emo4.gif

חתיכת חוצפנית- באתי לאמר את מה שאני חושבת ומה שקורה פה שאת לוקחת כל להקה ומנצלת אותה..ואם יבוא לי להתערב אני יעשה את זה בלי לקבל רישות ממך ומאף אחד אחר
זה פורום וכל אחד יכול להתבאטות..

מ ו ר י 1

New member
אז זהו

שזה עניין שלי ושללההה מה את בכלל באהה ומתערבתת אני לא באה לריב איתך כי זה ימחק אז תרגעי ותשתי מים קרים מותק אל תתערבי כל עוד לא דיברו עלייך או אלייך אני לא שמעתי שפנו אליך!

לא חייבים לפנות אליי כדי שאני אתערב

זאת זכותי המלאה לאמר מה שאני חושבת כל עוד זה לא קללות וכדומה.. כל עוד לא עשיתי את זה אין לך מה להתלוננן זו דעתי ואת חייה במדינה דמוקרטית- קבלי את זה מותק

מ ו ר י 1

New member
לא אקבל את זה

כי את דוחפת את האף שלך לכל שירשור שרשמתי בוו היא נתנה לי את להקה לא אמרה לי יותר מזה בעיה שלה לא שלייי ואני לא חושבת שמישהו אמר לך להתערב אז אני לא מגיבה יותר להודעות שלך כי זה כבר יהיה שירשור ריב!

את הפכת את זה לריב..../images/Emo4.gif

אני רק הבעתי את דעתי את זאת שהתנפלת עליי..
מי שפתחה את השירשור ציפתה שאנשים יגיבו..אז הגבתי-אמרתי את דעתי

lool3

New member
אמנם זאת דעתך

אבל בצורה שאת מתבטאת ומנסה להשיג להקות.. גאד, את פשוט.. #$#$$%$$%@#%#$@#$@#$&^&%@!$@%#^@#$%^^$%(והמבין יבין)

אני מנסה להשיג להקות?!?!?!אני?!?!

ראית אותי פעם אחת מנסה להשיג להקה- ביקשתי אחת כזאת?- הגבתי לשירשור של מישהו שרוצה לתת את הלהקה שלו?- לא אז מה הקשר?

lool3

New member
חחח מה לא יפה?

היא לא אמרה "תגרמי ללהקה להתפתח יותר ויותר". היא אמרה שנמאס לה ושהיא נותנת, ככה שאפשר לעשות מה שרוצים. מה לא יפה? זכותה המלאה. יפה או לא? לא קשור בכלל.

נכון זכותה המלאה-אבל זה לא אתי

מי שנתן לה את הלהקה ציפה שהיא תיהיה ביידים טובות! מה שהיא עושה לא נקרא ידיים טובות

אני אמרתי שמישהי הזכירה את זה-לא

אני אומרת שמי שנתנה לה את הלהקה ציפתה שמי שיקבל את הלהקה שלה "יטפל" בה.. עובדה שהיא פתחה לזה שירשור..
זה אומר שעדיין חשובה לה הלהקה הזאת

lool3

New member
שאלה קטנה אלייך

את אי פעם מסרת להקה? את נמצאת בתול המוח של אנשים? לא. אז לא יודעת בדיוק מה קרה אז. אם היא הייתה עד כדי כך מצפה היא הייתה אומרת

היא פתחה על זה שירשור- זה חשוב לה

ואני לא צריכה למסור להקה או להיות בתוך מוח של אנשים כדי להבין את ההתנהגות שלה..

מ ו ר י 1

New member
ויש לי יותר ממליון מעריצים

אז אני לא יכולה לעשות לעצמי הופעות!!

למעלה