בעיה

בעיה

שלום לכווווולם. יש לי בעיה שאני מנסה להתמודד איתה כבר המון שנים. אני בעלת מקצוע חופשי ומאוד מוצלחת בתחומי. מסיבה שאיני מבינה, אני חווה "עוני", על אף הצלחתי. אני עומדת להקים משפחה ולא כל כך ברור לי כרגע איך זה יתאפשר כלכלית. אני מנחשת שמדובר בהלקאה עצמית שלי על טעויות ובאמונה שלא מגיע לי להרוויח. איך מתגברים על הבעיה ?

היי יותר ספציפית

נסי להגדיר בצורה מדוייקת על מה את מדברת: על ה"עוני"?, הלקאה עצמית?,טעויות?אמונה? מה? על איזו בעיה את מדברת?

לאביבה היקרה

אני חווה "חוסר" מתמשך שאיני יכולה להסבירו מלבד העובדה שתחושת הערך העצמי הנמוכה שעולה בשעות דחק בעבודה - כשאני כמו עלה נידף מפאת עומס העבודה - עולה מציפה ומחלחלת לשאר האנשים שעובדים איתי - ומשם עד לכשלון בקבלת השכר המגיע לי. כמו גם תחושת ה"קשה ולא נעים להרוויח כסף " שבאה במקור מאימי, שתיבדל לחיים ארוכים, שגם היא נכנסת לכל "החגיגה". תודה מראש על התייחסותך.

הבנתי...

האם יש באפשרותך להעלות שירטוט של מבנה הבית שלך/חלוקה לחדרים/ריהוט? זה המינימום שאני צריכה כדי בכל שאת להסתכל על הסביבה שלך...בנוסף, קראי כאן וכאן

TheImpactBoy

New member
טיפ,

את יכולה להעלות את התמונה לשרת ומשם לתת לאביבה קישור בפרטי. מעוניינת בקישור לשרת נוח?

TheImpactBoy

New member
הממ,

תעלי את התמונה של הבית שלך לקישור הזה: http://imageshack.us/ ותשלחי לאביבה את התמונה.

yonit_l

New member
עבור היפה והאינטיליגנטית

יפה ואינטיליגנטית חביבה, פתחתי באקראי פורום זה, ונפלתי על שאלתך, במרה או שלא במקרה. אני רוצה להשיב לך, כמי שביקשה עזרה. תורת הפנג שואי עוסקת בקשר שבין האדם לסביבה. דהיינו -איך ניתן באמצעות הסביבה להשפיע. יש לי תחושה שאת מלקה את עצמך ומחפשת סיבות "הגיוניות" מדוע אינך מתפרנסת, וזאת למרות הצלחתך. נושא זה קשור הרבה יותר לתחום הפסיכולוגיה. נראה לי שאת פונה לפנג שואי, או משום חוסר הבנה של התחום, או משום שאת חשה באינטואיציה שלך שאין הגיון בכך שהנך מצליחה מאידך, ומחד אינך מצליחה להתפרנס. את מוטרדת מכך, שאת רוצה להרחיב את המשפחתך, אולם אינך יודעת מה טומן בחובו העתיד. בתפיסת הפנג שואי הקלאסי, ניתן למצוא בהחלט ביטוי לתופעה זו ( פרסום והצלחה לצד "עוני"), הן באמצעות האסטרולוגיה הסינית, הבוחנת את יכולתו של האדם לעשות כסף, ואת הזמנים בהם יהיה לו קל יותר לעשות כסף. ניתן באמצעות ייעוץ לסייע בבעיה. בבית - ניתן לזהות צירופים אנרגטיים, הקשורים בעיקר לכוכבים המעופפים, המצביעים על תופעה זו. לשאלות נוספות, תוכלי לפנות אלי, יונית לאונר עדי - יועצת בכירה לפנג שואי, [email protected] ובכל אופן, שתצליחי!

למעלה