בעיה?

toxic vamp

New member
בעיה?

יש לי חבר.אני לא יכולה להגיד שאני אוהבת אותו,כי אני לא ממש בן אדם שמתאהב בקלות-למעשה אני לא בן אדם שמתאהב.הפעם היחידה שהתאהבתי זה היה עם בחורה. אז עכשיו יש חבר,אבל מה קורה שלמרות שאני נמשכת אליו אני נמשכת לצד השני יותר?מה קורה שאני מוצאת את עצמי איתו ומצטערת שזו לא בחורה? אני לא רוצה לגמור את זה איתו כי באמת טוב לי איתו.אבל אני מרגישה שאני לא "מסופקת" בתחילת השנה הייתי בקשר עם מישהו ובגדתי בו כמה פעמים עם בחורות,אני לא רוצה לבגוד בחבר הנוכחי-עצות מישהו?מישהי? [email protected](מסנג'ר)

פשוש17

New member
מאמוש...

אם את לא אוהבת אותו זה לא פיר לשניכם אם תמשיכי את הקשר טוב לך איתו הכל טוב ויפה אבל יהיה לך טוב איתו ברמה של ידידים בדיוק אותו דבר את צריכה להיות אמיתית עם עצמך זה הכי חשוב אם טוב לך איתו אבל בכל הזדמנות את מצטערת שזו לא בת במידה אחרת יכול להיות לך קשר עם בת יהיה לך טוב וגם תהיי מסופקת.....תעשי חשבון נפש עם עצמך ותביני מה את מעדיפה תהיי הוגנת איתו והכי חשוב עם עצמך!!! מקווה שתגיעי להחלטה הנכונה

דעתי,

אם הגעת למצב שבו את בוגדת ולא משנה במי או באיזה מין, לא טוב לך בכלל למרות שאולי נדמה לך שכן. אולי לא בגדת בחבר הנוכחי שלך עדיין אבל לפי טון הודעתך נדמה שלא מן הנמנע שתעשי את זה בעתיד.. אם את שואלת אותי לדעתי את פשו רוצה להיות עם נשים ועדיין לא השלמת עם זה כל כך.. לכן את עם גבר ורוצה אישה.. תקני אותי אם אני טועה כמובן אך זוהי רק דעתי.. תעשי את מה שטוב לך אל תעשי את מה שטוב לסביבה שלך,
רן.

רייל

New member
אני חושבת שאת צריכה לעזוב אותו,

כי זה ממש לא פייר כלפיו. ואני חושבת שזו תקופה כזו שתעבור בסופו של דבר. לילהטוב הלכתי לחלום על היהודים בארצות האסלאם.];

למעלה