בעיה....

בעיה....

יש לי חברה כבר 9 חודשים ואנחנו נורא אוהבים אחד את השני ומוכנים לעשות הכל אחד למען השני.. גם בסקס. אבל יש בעיה אחת שממש מציקה לי... חברתי (כמו בנות רבות אחרות..) גומרת רק כשהיא מעליי.. הבעיה היא שכשהיא מעליי אני בכלל לא נהנה... אני לא מרגיש כלום... אם להיות קצת יותר בוטים אז מה שאני מרגיש זה את ה*** שלי תקוע בפנים והיא מתחככת על עצם האגן שלי... לפעמים זה יוצר מצב לא נעים כי עד שהיא גומרת לוקח זמן... ולי אין גירוי אז יש "נפילה".... או שאם כבר קורה מצב שהיא גמרה.. לי קשה מאד לקבל את אותו גירוי כשהיא מעליי ולחזור להיות מעליה זה מעייף גם אותה.... מה עושים במצב כזה??! אני מאד רוצה שהיא תגמור... זה חלק מהחוויה בסקס יחד... תודה לכולם מראש!!

עשינו הכל...

באמת שעשינו הכל אבל היא גומרת רק כשהיא מעליי.. לא יודע, אולי משהו פסיכולוגי... השאלה שלי היא... למה אני לא נהנה כשהיא מעליי... תמיד בפנטזיה זה נראה טוב ומגרה..אבל בתכלס.. זה לא עושה לי כלום.. אני לא נהנה.. אני לא מרגיש חיכוך.. אולי אנחנו לא עושים את נכון..?? מה עוד יכולה להיות הסיבה?? :/

אם כואב לך באגן יש לי פתרון בשבילך

שב על דילדו תוך כדי...ואז הכאב באגן כבר לא *ידאיג* אותך...

dbsg

New member
אישתי אוהבת אותה תנוחה-פיתרון ../images/Emo9.gif

אני חושב שיש לי פיתרון בישבילך! תן לה להיות מעליך ולהתחכך מבלי לחדור. תעסה לה את החזה באותו הזמן ולאחר שהיא תיגמור תוכל אתה לחדור מעליה ואז התענוג גדול יותר כי היא רטובה וזמינה. אני כבר עושה את זה במשך שנים כי זה מה שאישתי אוהבת וכמעט לצערי לא משנה את זה , כך שנאמר כי אין כבעל ניסיון.

לא הרבה נהנים

מהתנוחה הזו. ייתכן באמת שאתם לא עושים אותה נכון- אתה אמור להרגיש אותה עולה ויורדת, אתה אמור להרגיש את הרטיבות שלה, אתה אמור להרגיש אותה עולה לאט ויורת מהר. אם אתה מרגיש שהיא רק מתחככת אז בעצם היא נהנית פה לבד כי ככה היא יכולה לכוון בדיוק לאן היא רוצה להגיע. בכל אופן, היא יכולה להתחכך ככה ואז לבצע את מה שתיארתי למעלה כדי לעשות גם לך טוב. בהצלחה!

לא...

ויאגרה לא תוריד לו את הזיקפה... רטייה על העיניים תגרום לו למתן את תחושת האי שליטה שבגללה כנראה זה צונח לו..( בעיה נפוצה ). ובקשר לחשיבה על מישהי אחרת? זה סתם היה בהומור :)

מעניין...בנזוגי מת על התנוחה...

אפשר להתחלף איתכם? סתם. (לא שהוא מת, הוא באמת אוהב את זה, אבל לא מחליפה אותו). לדעתי לא לכל דבר צריך להייחס כאל בעייה. יש לכם סקס, שניכם מגיעים לסיפוק ונהנים...זה לא חייב להיות סימולטני ומתואם. תהנו ממה שיש! פיתרון מסויים הוא שזה יתרחש ללא חדירה. תנסו. שתתחכך בך ללא חדירה. תהנו ממה שיש! בהצלחה!!

dbsg

New member
העתקת את זה ממני? חופשי!../images/Emo13.gif

העיקר שתהנו ותגונו!

חופ שיה

New member
ניסית לגרום לה לגמור בדרכים אחרות?

האם היא מנסה להגיע לאורגזמה בדרך אחרת ? שוב יש כאן מקרה של התקבעות האשה על דרך להגיע לאורגזמה שלה,נסו ביחד ללמוד להגיע לאורגזמה שלה בדרכים אחרות , אולי זה לא יקרה ביום אחד אבל אם לא מנסים לא מצליחים.

למעלה