בעיה

בעיה

יש לי בעיה המורה שלי אמרה לי שאני יכולה להיות להגיע רחוק כי יש לי הכל אבל היא אמרה לי שאני חייבת להתחזק אני באמת רוצה להתחזק אבל אני לא רוצה שיהיו לי שרירים ענקיים וגדולים ברגליים.... סה"כ יש לי רגליים רזות... אני יודעת שאם לא הייתי רוקדת היו לי רגליים יותר רזות ויפות (כי אין שרירים) אז בסדר את זה עוד הסכמתי "להקריב" לטובת הריקוד... אני לא רוצה שתחשבו שאני שטחית או משהו אבל באמת חשוב לי המראה החיצוני שלי... רציתי לדעת האם אני יכולה להתחזק בלי ש"יתנפחו לי השרירים ברגליים" ולהישאר עם רגליים דקות כמו עכשיו... מה איתכן.. זה לא מפריע לכן.... בכל זאת מתקרב הקיץ הולכים עם בגד ים...

..

רקדנים עם רגליים נפוחות של לא יפה. תראי רקדניות בלט.. הן רזות, עם רגליים רזות.. זה הכל אם את עובדת נכון או לא..

בעיקרון..

המורה שלך צריכה להגיד לך אם את עובדת לא נכון.. את צריכה להרגיש שהמשקל שלך על האצבעות.. (זה טיפ אחד..)

אם את חושבת בכל השיעורים להאריך את

הרגליים וטהשרירים הגרליים יהיו יותר ארוכות ורזות

saritGg

New member
אין לך מה לפחד מזה

אני מתאמנת בחדר כושר ובכל זאת השרירים לא מתנפחים לי למרות שהם מתחזקים. זה תלוי איזה דברים את עושה, יש תרגילים שמתאימים לגברים ויש לנשים. גם אם תפתחי שרירים ותחזקי את עצמך השרירים לא יתנפחו לך כל כך מהר, ככה שאת יכולה להתחזק מבלי לפחד, יקח זמן עד שתתנפחי.

yagn

New member
לדעתי זה דווקא יותר יפה

גוף שרירי הייתי מתה שיהיה לי ברור לא שרירי גבר שרירים זה יפה

Only Dance

New member
אהמ ...

יש תרגילים של חדר כושר שמיועדים לניפוח שרירים - מומלץ לגברים. יש תרגילים של חיזוק השרירים וחיטוב הגוף שזה מומלץ לנשים. ריקוד ספציפית לא מנפח את השרירים עד כדי כך שיהיו לך רגליים מנופחות ואני לא יודעת מה ההיפך הוא די מעצב את הגוף, ומחליק אותו בצורה יפה ועדינה - לטעמי ולדעתי. להתחזק את יכולה קצת מכל דבר זאת אומרת פעם בשבוע לרוץ (ריצה ארוכה מנפחת שרירים ברגליים לכן למטרה שלך מומלץ רק פעם בשבוע), תעשי הרבה הרמות רגליים ליד הבאר, ותחזיקי רגל למעלה בגרנד בטמן, אטיטיוד קדימה, אחורה וכל מיני תרגילים כאלה ותחזיקי את זה לכמה זמן. ככה השרירים יתחזקו. זה גם תלוי מאוד במבנה השרירים שלך, אם יש לך שרירים שנוטים להתנפח בפעילות גופנית, ואם לא, אם תשימי לב רקניות בלט רזות במיוחד עובדות המון - אין להן שעות שבועיות אלא השעות שלהן הן יומיות... הן עובדות ביום מה שחלקנו עובדות בשבוע ובכל זאת לא מנופחות אז זה מאוד תלוי במבנה. קאטי.

לי יש רגליים עם שרירים בגלל הבלט

וגם בגלל מבנה תורשתי... הן לא עצומות, ממש לא, אבל קצת יותר מנופחות משאר הבנות. זה כן מפריע לי, עד היום - אבל בקטנה, הגעתי למסקנה שרק אני שמה לב לזה ולאף אחד לא איכפת. אם את רוצה להיות טובה ולהגיע רחוק באמת, תתאמני יותר חזק - הרגליים לא באמת יתנפחו לך, הן יהיו חטובות ויהיה בסדר... חוץ מזה, כמו שכבר אמרתי, אף אחד לא רואה - אם את משדרת שאת מרגישה בסדר עם עצמך אז אף אחד לא יחשוב אחרת. מה שאת משדרת יחזור אלייך בחזרה.

Black Star

New member
דעתי בעניין...

רגליים של רקדנית הן הרגליים הכי יפות שיש, ובהחלט עדיפות על "גפרורים" חסרי שרירים. כמו שכבר כתבו כאן, לא מדובר על רגליים מנופחות, אלא רגליים עם שרירים ארוכים, מחוטבים ומעוצבים. אם הן "מתנפחות" - משמע, השרירים מתחזקים במצב הקצר שלהם, כנראה שהעבודה אינה נכונה. אם את מרגישה שחסר לך אורך, אני בהחלט ממליצה על טכניקת פילאטיס כהשלמה מצוינת ותמיכה לטכניקת הריקוד. אם את מעוניינת בפירוט - רק תגידי. יעלי.

למעלה