בעיה..

sok777

New member
בעיה..

אני עם יובה ואני כרגע בתחילת עונת 07-08 ואיברהימוביץ' התותח מסיים את החוזה בסוף העונה. ניסיתי לחתום איתו על חוזה חדש והצעתי טיפה פחות ממש שהוא רצה [הוא רצה 5 מיליון בונוס על חתימה] והוא לא הסכים. שמתי אותו בTRANSFER LIST ואף אחד לא רצה וגם שהצעתי [שזה לא הגיוני בגרוש, זה איברהימוביץ'!!] ועכשיו הוא לא רוצה לחתום על חוזה אפילו שהורדתי אותו מהTRANSFER LIST ואפילו ששיבחתי אותו ואוהדים הסכימו איתי.. מה לעשות? ואגב, זה כ"כ לא הגיוני שאף אחד לא רצה את איברהימוביץ'.. ועוד שהצעתי ב-26 מיליון אף אחד לא רצה זה בכלל לא הגיוני!! ואל תתחילו להגן על המשחק כמו תמיד כי זה בולשיט! יש פה באגים ודברים לא הגיוניים..

Big Joni1

New member
דווקא הגיוני

אחרי שאתה מציע לו חוזה נמוך ממה שהוא רוצה ואז שם אותו בטרנספר ליסט... הגיוני שהוא יחשוב שאתה לא רוצה אותו בקבוצה שלך ולא יסכים איתך על שום חוזה. פעם הבאה פשוט תן לשחקנים מה שהם רוצים בחוזה...

sok777

New member
אתה היית נותן לשחקן 5 מיליון בונוס

חתימה? לא נראה לי.. בלי שום קשר, מה שלא הגיוני זה שאף קבוצה לא רוצה אותו.

Big Joni1

New member
תנסה להציע לקבוצות

במחיר נמוך יותר, ואז כשמישהי תרצה - תתמקח איתה ותעלה ת'מחיר

פעם עם אינטר

היה לי תקציב ממש גבוה, אז החלטתי לצ'פר את כל התותחים שלי וחתמתי עם כולם לחוזה חדש שכל אחד קיבל 4 מליון מענק חתימה. אני לא יודע מה התקציב שלך, אבל אם הוא שחקן מרכזי אז הוא שווה את זה.

למה לא?

היו סכומים כאלה ועוד יהיו. בכל מקרה, יכול להיות שכל הקבוצות עם תקציב מספיק גבוה בשביל איברהומביץ' רוצות להתחזק במס' עמדות ולא לקנות שחקן אחד שיבזבז את כל התקציב.

למעלה