בעיה

AngelF

New member
בעיה

אממ.. הדגדגן שלי (נראה לי שזה מה שזה) יוצא החוצה מהשפתיים החיצוניות, האם זה נורמלי? האם יש דרך לצמצם אותו? זה לא נראה לי נורמלי במיוחד..

שגיתא

New member
היי ../images/Emo54.gif

תשמעי את צריכה לנסות לזכור האם זה היה כך קודם, אני יודעת שיש נשים שזה ככה נורמלי אצלן ולא צריכה להיות לך בעייה עם זה. השאלה האם זה כואב או מפריע לך בחיי היום יום, בכל מקרה אם זה לא היה ככה קודם תבדקי עם רופא נשים האם זה יכול להעיד על בעייה במקום למרות שלא שמעתי על בעייה כזאת למרות שזה אולי נושא מעט מביך לשאול רופא נשים, עדיף לשלול שאין לך בעייה (אני לא מדברת על אסתטיקה) לדעתי גם אם יש לזה פתרון ניתוחי תשקלי טוב טוב, כי זה איזור מלא תאי חישה ועצבונים שאולי חבל לאבד את התחושה בו
שגיתא

היי לך ../images/Emo140.gif

איבר המין הנשי מגיע באינספור צורות, גדלים ופרופורציות. מפתיע עד כמה המגוון עצום. האם את אכן מתכוונת לדגדגן או שמא לשפתיים הפנימיות שלך? יש קישורים בפורום שבהם את יכולה לקבל מושג על המבנה של איבר המין הנשי ועל המיקום של כל דבר וגם על וריאציות שונות שקיימות להן אצל נשים...

smartone1

New member
....

בקישורים של הפורום יש אתר ידידותי ביותר. בקישור הבא: http://www.the-clitoris.com/f_html/fr_index.htm תכנסי לכותרת ANATOMY. שם יש הסברים ותמונות מפורטים. התיאור שלך נשמע נורמאלי ותקין לחלותין.

למעלה