בעיה

יונתן א

New member
בעיה

אתמול כשכיביתי את המחשב הכל היה בסדר. היום, כשהדלקתי אותו הוא עבד בסדר, אבל, כשהוא העלה את חלונות (החל מתיבת הסיסמא) כל התצוגה הפכה לגדולה והרזולוציה מאוד נמוכה. לא כל התוכן נכנס לתוך המסך. מישהו יודע מה לעשות?

duke4you

New member
תשובה

לא התעסקת עם הגדרות התצוגה? אם לא, תצטרך להתקין את הדרייברים של הכ.מסך שוב.

יונתן א

New member
תודה. איך אני עושה את זה?

תודה על התשובה. מה פירוש "להתקין את הדרייברים של כרטיס המסך"? מה אני צריך לעשות?

zuli2

New member
בקלות...

היי יונתן לחצן ימני על שולחן העבודה , מאפיינים , הגדרות , ואז שנה ל 32 סיביות וגודל 600 800 החל אישור. בהצלחה. ולהבא.....אל תטפס על עצים.. :)

יונתן א

New member
אני? עצים?

ניסיתי. אחרי restart המחשב חוזר להגדרות הישנות (קצה הסקאלה). ואני חושש ש-28 הוא גיל קצת מבוגר מדי לטפס על עצים...

liranon

New member
לחפש את תקליטור ההתקנה

שקבלת עם קנית המחחשב ולהתקין את הדריברים. דיסק התקנה של כרטיס המסך.

יונתן א

New member
איזה קובץ?

יש לי כמה תקליטורים שקבלתי עם קניית המחשב.קובץ באיזה שם אני צריך לחפש? ואיזה פעולות לעשות אז? (מצטער, אבל אני והמחשב שלי לא כאלה חברים טובים).

liranon

New member
של איזו חברה כרטיס המסך??

לפי שם החברה וסוג כרטיס המסך אתה תצטרך לחפש את התקליטור.

יונתן א

New member
איך אני אזהה?

אני יודע שאני נודניק אבל...מצאתי את התקליטור של החברה (elonex) אבל אני לא יודע לאתר את סוג כרטיס המסך. שמות הקבצים לא אומרים לי כלום. איך אני בודק את זה?

noam01234

New member
יונתן.....

הדרך הכי טובה לבדוק היא לפתוח את המארז של המחשב (כשהוא כבוי) להוציא את הכרטיס מסך, לרשום כל מה שאתה רואה, אם יש שם רכיב גדול תרשום את כל מה שאתה רואה עליו, אל תחשוש מלרשום את כל מה שאתה רואה. וכמובן תצרף להודעה שלך לכאן. בהמשך להצעה שקיבלת אז תקפיד לסגור את הדלת שלא תקבל נזלת

רן כהן2

New member
איך בודקים...

התחלתי להכין מאמר על איך מוצאים דרייברים, הוא לא גמור אבל מה שכן אפשר לראות איך מגלים איזה כרטיס מסך נמצא אצלך... לך ללינק הבא: http://www.geocities.com/pokekef_pages/try/drivers.html#videocard

noam01234

New member
הממממ

אני אמנם מכיר את זה מזמן, אבל זה לא תמיד יעיל הוא לא תמיד מוצא את שם הכרטיס וכמובן הדגם..... הפתרון טוב כשאין לך כח לפתוח את המחשב ויש לך ניחוש איזה כרטיס נמצא בפנים

יונתן א

New member
לא יודע

רן, מצטער, אבל כמו שכבר כתבתי המחשב ואני לא חברים טובים. "להכנס לדוס דרך חלונות" לא אומר לי כלום.

יונתן א

New member
זה מה שמצאתי

טוב, הסתכנתי בהצטננות, פתחתי את הדלת והלכתי לבקש מהשכן שלי מברג. על הכרטיס עצמו לא כתוב שום דבר משמעותי, אבל על הצ´יפ הגדול כתוב: RAGE IIC AGP 215R2QZUA21 B535G 9224AA. ועל הצ´יפ השני כתוב: RAGE ZC AGP 52805 100

noam01234

New member
אוקיי, הבנו

יש לך כרטיס של חברת ATI והכרטיס נקרא Rage IIC AGP מכיון שלא ציינת איזה מע´ הפעלה יש לך מצורף דרייבר לחלונות 98 או ME

למעלה