בעיה :/

חופ שיה

New member
יש לך חשיבה בריאה

ולדעתי אתה מבין מה עובר עליך יפה מאוד, הבחורה הזאת שאתה מדבר עליה קצת בעייתית כרגע עבורך היות והיא פגעה בך והשאירה אותך קצת סקפטי לגבי מערכות יחסים עם בנות בכלל. מצד שני היא נשמעת מבינה ולכן יכול להיות שזה רק עניין של זמן וניסיון (יחד איתה) עד שאתה תביא את עצמך למצב שאתה מקיים יחסי מין תקינים לחלוטין - חשוב שלא תיקח את היחסים שלך איתה כדוגמא לכל המערכות היחסים שיהיו לך בעתיד ותמשיך לחשוב שזה היה מקרה אחד או שניים בלבד ואין שום בעיה עם תיפקודך המיני , אתה נהנת וזה מה שחשוב , חוסר זיקפה בשלב הזה אינו משמעותי בטח לא אצל בחורה שאתה מרגיש פגוע ממנה. כמו שאמרת, תן לזמן לעשות את שלו אל תסיק מזה שיש לך בעיות. נפגשתי עם לא מעט גברים שחוו חרדת ביצוע/שפיכה מהירה באקטים המיניים הראשונים וזה עבר להם מהר מאוד , החוכמה היא לא לעשות מזה עניין. בהצלחה .

tryme 2 m

New member
נייט וויש....

קוראים לזה חרדת ביצוע. לפעמים...מרוב שאתה חושש מהשאלה האם תצליח לענג אותה או לא...האם תעמוד במשימה ותצליח בה...מרוב לחץ...אתה מאבד את הזקפה. חרדת ביצוע באה בדיוק כשאתה עומד פתח...כשאתה בדיוק עומד "לכבוש את היעד"...(סליחה על החזרה בביטוי "עומד"
)...אבל אז זה קורה. מה ניתן לעשות? אם זו בת זוג קבועה...אתה יכול לדבר איתה על התחושות שלך...על החשש שלך (בעיקר תדאג להבהיר שזה לא באשמתה - כי אם בגללך...בגלל חרדה של עצמך)...אם היא מוכנה לאפשר לך לקחת את הזמן...לבחור לעצמך את המועד לכניסה...ואז תנסה...ואם הוא קורס...אל תתייאש...תמשיך במגע...ואז תנסה שוב לכשיתקשה...וכך הלאה וכך הלאה. במוקדם או במאוחר...תפחד חרדתך...ובאחת הפעמים תמצא את עצמך...מזיין את אהובתך...כאילו אין מחר. הצלחה מובטחת עם בת זוג תומכת ואוהבת...ובעיקר שמוכנה לעזור לך לשאת את עולך...ביחד. אז למעט פניה לתרופות כאלה ואחרות...זו ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת. אחרת...לעולם לא תהיה בטוח שאתה מסוגל לעמוד ב"משימה"...וזה רק ילך ויתעצם.

הצלחתי ../images/Emo9.gif תודה לכולם ... ../images/Emo9.gif

היום היא באה, והפעם הארכנו את המשחק המקדים... בנסוף לכך גם אמרתי לעצמי בראש שהפעם "היא מזיינת אותי" ולא אני אותה. ושאני רק צריך לזרום איתה..
וזה הצליח, הצליח כי האמנתי
ואוו, אני הולך לישון כי מחר עבודה חדשה. לילה טוב לכולם. אני יכול לקרוא לזה הסקס הראשון שלי

Fenris

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif../images/Emo65.gif מזל טוב!../images/Emo49.gif

tryme 2 m

New member
יפה לך!!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

דרך צלחה....סע לשלום חביבי...המפתחות בפנים!!!

אם הוא שכח את המפתחות בפנים

היא עלולה להכנס להריון
בכל אופן, בהצלחה למר בחור

למעלה