בעיה...

בעיה...

שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה בהקלטת מידי. אני עובד עם מקלדת x3 של korg ויש לייטנסי רציני באופן קבוע. הלייטנסי בקיובייס על 7ms. נתתי את המחשב לחנות שבה קניתי את הכרטיס קול (e-mu 1212m) ושם בדקו את העניין ואמרו שהכל בסדר. יותר מזה, גם אני הייתי שם בעצמי וראיתי שעם המקלדת שלהם אין לייטנסי כ"כ גדול. אז אמרו לי שהבעיה היא במקלדת שלי ושאני אנסה מקלדת אחרת. חיברתי מקלדת אחרת (איזו אורגנית ישנה) וכשניסיתי להקליט מידי, האורגנית ניגנה את הסאונדים של המקלדת הקודמת (korg) ובאותו לייטנסי. למישהו יש רעיון איפה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה? אני כבר נואש... אודה למי שינסה לעזור.

HeavenlyB

New member
לא הבנתי בדיוק

אתה מנסה לשלוח מידי למקלדת והיא מנגנת בלייטנסי? או כשאתה מנגן VST? כי אלה שני דברים שונים. הלייטנסי בקיובייס לא מתייחס למידי. הלייטנסי מתייחס לזמן שלוקח לקיובייס להחזיר את האודיו חזרה לכרטיס קול. אבל אם אתה מנגן סאונדים של המקלדת שלך, אז האודיו לא מגיע מהקיובייס.

אני חושב

שאתה צריך לעיין בחוברת שבאה עם הסינט שלך כי לפי מה שאני מבין משאלתך הבעייה היא אינה בתוכנה אלה באופציות של הסינט עצמו. אז אני ממליץ שתעיין ותשחק עם האופציות במכשיר,וכך תיפתר הבעייה. בהצלחה

למעלה