בעיה

blackflowers

New member
בעיה

אני צריכה לבחור בין 2 דירות: אחת זו שאני שוכרת עכשיו והשניה שחשבתי לעבור אליה. רציתי לעבור בגלל השרותים והמקלחת- קטנים מדי ויש שם ריח גועלי בגלל צנרת ישנה וחשופה. אז בדירה החדשה יש אמבטיה שזה כבר שדרוג, אבל היא לא חדשה כמובן. ומשום מה הצינור שמוציא מים מהמכונת כביסה (שנמצאת בכלל ליד המקרר במטבח) מגיע למקלחת- ז"א מוציא מים מגעילים למקלחת. וחיסרון נוסף הוא הרעש של המכונת כביסה בסלון והמטבח (זה די פתוח שם) בזמן שהמכונה עובדת. זה רק פעם- פעמיים בשבוע, אבל התרגלתי לסגור את הדלת כשהמכונה עובדת ולשכוח ממנה... חוץ מזה שאין בדירה החדשה מזגן, ואני יודעת שאני פשוט אתאדה בקיץ הבא, לכן ביקשתי מבעלת הבית להתקין מזגן אבל היא רוצה להעלות את השכירות ב25 דולר בגלל זה! אין לי כוח וזמן לחפש עוד דירות, ויש לי אופציה לא לעבור בכלל ולהישאר בדירה הנוכחית, כי מי שהיה אמור לעבור במקומי- כנראה שיש לו בעיות כספיות והוא לא יוכל לעבור. מה לעשות?

אהממ...

לא כ"כ הבנתי, המכונת כביסה מרעישה בדירה החדשה?? בכל מקרה, את צריכה פשוט לעשות חשבון של מה שווה יותר, היתרונות והחסרונות של כל דירה (כולל המחיר) ולהחליט. אם השירותים והאמבטיה בחדשה במצב טוב יותר, אז אולי עדיף (בעיניי אלה מקומות שחשוב שיהיו במצב די טוב), לגבי המזגן, אם הדירה בת"א, די מומלץ מזגן, לגבי התוספת בשכ"ד, לשיקולך... בקיצור, לא נראה לי שעזרתי לך, אבל קשה לענות על זה, בלי לראות את הדירות, לפחות לי... בכל מקרה, אני מקווה שתמצאי את התשובה...

khrui3

New member
הייתי ממשיכה לחפש

לכל אחד יש שיקולים אחרים, אבל הבעיות בשתי הדירות, זה משהו שלא הייתי מתפשרת עליו. לחפש דירה זה מתיש, וגוזל המון משאבים נפשיים, אבל זה משתלם. כמה שבועות מתישים של חיפש דירה הם כלום לעומת שנה של מגורים.

למעלה