בעיה..

עינתתתת

New member
בעיה..

קמתי בבוקר עם שעורה רצינית בעין. הבעיה היא שיש לי מחר מסיבה שתכננתי כבר הרבה זמן ללכת אליה, ועוד כמה תוכניות למחר. קראתי את השיטות שלכם לגבי השעורה אבל מה הדרך הכי מהירה להוריד את הנפיחות? לפחות קצת? תודה ...

טוטס

New member
אני בספק אם מישהו ניסה את כל השיטות

כדי להגיד לך מה הכי מהר. נסי את מה שזמין לך ותקווי לטוב (רק לזכור לא לגעת במקום עם הידיים שלך - את יכולה להדביק ככה את העין השניה וחוזר חלילה!!)... בהצלחה!!

עינתתתת

New member
לטוטס..

קיבלתי תרופה מהרופאה שאני שמה אבל אני לא רואה שיהיו לה תוצאות בקרוב, חשבתי לנסות את השום, לפי המלצתכם והמלצת השכנה שלי אבל הרופאה אסרה עליי לקרב שום לעין, את יודעת את הסיבה שהרופאה שלי אסרה לי לקרב שום לעין?

טוטס

New member
מצטערת - אין לי מושג..

אישית, תמיד כשיש לי שעורה אני מטפלת בזה עם תה. את מוזמנת לנסות... להכין לך כוס תה, לחכות שיתקרר מעט לטבול חתיכת צמר גפן ולשכב ככה עם הצמר גפן על העין כמה זמן שבא לך. תעשי את זה כל שעתיים. (כמובן שכל פעם להשתמש בחתיכת צמר גפן חדשה!) חשוב מאוד מאוד רק להקפיד שהתה התקרר כי אחרת זה מסוכן!! את עלולה לעשות לעצמך כוייה בעין!! את יכולה להשתמש באותה כוס תה מהתחלה ואין צורך להכין כל פעם חדשה!

טוטס

New member
אגב...

אם הסתכלת רק במילון המונחים - תוכלי למצוא עוד טיפים לשעורה גם פה

0 אור 0

New member
אני לא הייתי מנסה את השום

אני מסכימה עם הרופאה שלך. העור של העפעפיים מאד עדין, והעיניים מאד רגישות - השום יכול לגרום אפילו עד כדי כויה, וזה הדבר האחרון שאת צריכה כשממילא את סובלת מהכויה. גם אני ניסתי להיות חכמה והשתמשתי בשום על החניכיים בנסיון להמנע מאנטיביוטיקה לדלקת - בסופו של דבר גם סבלתי מאד מכויה נוראית שנהיתה לי בשן, גם לקחתי את האנטיביוטיקה כי זה לא עזר וגם הרגשתי כמו מטומטמת כשהייתי צריכה להסביר לרופא השיניים איך גרמתי לעצמי נזק כזה ...

smady a

New member
לא שום. יקירתי עם עיניים לא משחקים.

בכנות אני אומרת לך קומפרסים כמה שיותר. ולא לאמץ את העין לא בשמש. זה לא יעלם כי שעורה לא נעלמת ככה במהירות. תשמרי עליה כמה שיותר מחר. מקסימום יקירתי לכי בסטייל צביקה פיק עם משקפי שמש. לא ךאפר...ולהימנע מעשן.

שבת שלום,

שעורה : מתוך מילון המונחים של הבית: 1.לוקחים טבעת זהב משפשים אותה על בד(ג`ינס וכו`)היא מתחממת,כשהיא חמה להניח על השעורה 2.אצלי אישית היו לוקחים חוט תפירה רגיל וקושרים בצורת הספרה 8 סביב האצבע שליד הזרת אני יודעת שזה נשמע הזוי אבל עובד מצויין 3.כשאני הייתי ילדה,והאמת גם עכשיו, למרות שזה קורה לעיתים רחוקות, פשוט לטבול צמר גפן, בפיפי של ילדים לשים על העין, וזה נעלם כלא היה, אבל אך ורק של ילדים קטנים ואם יש תינוק עוד יותר טוב,עשיתי כך לבת שלי שסבלה מכך וזה נעלם!!!! 4.כותשים שום היטב, שמים על מקל אזניים ומורחים כשהעין עצומה על השעורה.קופצים לתקרה וחוזרים 3 פעמים. בפעם השלישית זה נרגע. הולכים מיד לישון כמו שזה.אצלי זה הצליח בנוסף: "תרופה" שאצלי אישית עבדה מצויין: לעסי חופן שקדים בלתי קלויים בלי לבלוע, עד שמתקבלת עיסה חלקה. שימי את העיסה בתוך גזה, והניחי על השעורה למשך כ 15 - 20 דקות. זה עובד. למה? איני יודעת. החלמה מהירה.

למעלה