בעיה...

raviv tnt

New member
בעיה...

כיום אני בחור אינטלגנתי ,רציני ובהכרה מלאה! מסתכל רק על העתיד ולא חושב על עבר,משהיה היה ! מכיוון שבעבר באמת היו לי בעיות כאלה ואחרות העבר עצמו לא רודף אחריי יותר ,אלא הנתונים הצבאים שלי רודפים אחרי חזק מאוד - קב"א 46 ופרופיל 64 עם סעיף פלטפוט ונפשי... כרגע אני מסיים טירונות 02 בניצנים אני לא רוצה להיות שחצן וכדומה... אך אני מאוד מאוד השתדלתי בטירנונת ואני נחשב כאחד החיילים הטובים במחלקה שהיא דיי גדולה... ביום הגיוס בבקום ביקשתי נהיגה - נהג משא כבד מעל 15 טון אולי אני גם לא הקבל אתה זה... ד"א אני לא מתכוון להתוכח על זה עכשיו !!! רק הסביר את עצמי למה... כי מה אני כבר יכול לקבל בתכלס עם נתונים כאלה... אז בחרתי בנהיגה ! עכשיו ככל שסוף הטירונות מתקרב ככה אני ממש נכנס לדיכאון כי אני יודע שאני מבוזבז ,אני בטוח שאני יכול לעשות משהו הרבה יותר איכותי בצבא ,מאשר להיות נהג... אני מאוד אוהב את הצבא ,בתכלס אני מת להיות בקרבי אבל זה כבר סיפור אחר לגמריה... אנשים מה אני יכול לעשות בנושא למי אני יכול לפנות ? שיתנו לי המלצה עליי שהייתי בטירונות חייל טוב... ושלמרות הנתנוים הגרועים שלי אני יכול לעשות משהו הרבה יותר איכותי מאשר להיות נהג...

m1o2r4

New member
עם קב"א כזו לא יתנו לך משהו מזהיר

אם יש עוד פגישה עם קצין מיון תנסה אצלו...

למעלה