בעיה

hoshri

New member
בעיה

אני עובר דירה לכמה ואני רוצה להחליף תחנה לישוב השני לפי מה שאני יודע צריך לקחת מהאחראי מתנדבים שלי העתק של הביטוח כדי להתנדב הבעיה שלי היא שהאחראי מתנדבים שלי לא רוצה לתת בלי לציין סיבה אז ככה השאלה היא אם הנתינה של העותק נתונה לשיקול דעתו

אתה לא צריך את העותק

קודם כל אסור לו למנוע את זה ממך אבל אתה לא צריך עותק מספיק מספר התחייבות

הדס אני לא

אני חן גם אנשים מחוץ לתחנה מתבלבלים בינינו עכשיו?? קודם כל תבקש ממנו את המספר אם לא, תרים טלפון למחלקת הגבייה של מד"א ותבקש שיבדקו את זה עוד דבר אפשרי זה שבתור מתנדב אתה רשום בחילן אז לבקש מאותו אחראי מתנדבים שיבדוק אותך בחילן

hoshri

New member
דבר ראשון סליחה../images/Emo140.gif

דבר שני מה זה חילן? דבר שלישי מה המספר של מחלקת הגביה של מד"א?

בכיף

חילן זו המערכת בה נמאצאים כל פרטי המתנדבים (כל פעם שאתה מעביר כרטיס מגנטי הפרטים נקלטים באמצעות המערכת הזו) כל הפרטים שלך צריכים להופיע כולל ההתחייבות האחרונה

New member
בגלל זה שאלתי

תמסרי לה ד"ש אם את רואה אותה...

רואה רואה

ואני אמסור

nofi101

New member
(=

תפנה לגורם בכיר אחר אם האחראי מתנדבים לא מסכים... מוזר שהוא לא מסכים בלי סיבה...

hoshri

New member
תודה על העצה

אבל זה הדבר האחרון שאני יעשה האחראי מתנדבים שלי לא אוהב דברים כאלה וזה לא בטוח יעזור לכן זה ברירת מחדל ודרך אגב אני יודע שזה לא ממש משנה אבל זה לא שאין סיבה הוא פשוט לא רוצה להגיד אותה

flesher

New member
סתם הערה...

מתנדב יקר, עדיף יהיה לך אם תשתדל לכתוב עם סימני פיסוק, כדי שיהיה לקוראים יותר קל להבין את כוונותיך. זה לא מאד קשה להוסיף סימנים כמו פסיק, נקודה, סימן שאלה/קריאה וכו'. תודה ורק בריאות...

למעלה