בעיה...

dikla528

New member
ואווו תרגייעעעעעעעעעעע../images/Emo46.gif

אני מבינה שאתה מקנא שבך אני לא אטפל.. אבל יש אנשים ששווה לנסוע רחוק בשבילם (כגון עדי) ויש כאלה שלא..(כגון אתה...)

ברוב המשמרות לפחות...

ולכל מי שחושב שאנחנו סתם סנג'רים....נראה לכם!!! אנחנו עושים פול דברים! אם יוצאים להחייאה מי נראה לכם עושה עיסויים והנשמות או מגיש תרופות לפראמדיק?! אנחנו! אם יוצאים לפצוע תאונת דרכים מי מקבע לו את הגוף בזמן שהפראמדיק בודק ששאר הדברים בסדר! אנחנו! אם יוצאים לשיכור מי נראה לכם....טוב לא חשוב..חחחחחחחח...

fate spinner

New member
מאוד רציני.

וזה תלוי במשמרץ. בתחילת השנה הייתי ביום חמשי מ 19:00 עד 23:00 והייתה לנו נסיעה פעם בחודש בערך וכל פעם עלו רק שניים ככה שפעם בחודשיים שלושה עליתי לנסיעה. עכשיו אני ביום שלישי מ 15:00 עד 19:00 ויש המון נסיעות. בשבוע שעבר לא היה אבל שלשום היום חמש נסיעות ואנחנו רק שניים בינתיים אז אני תמיד עולה לנסיעה

יש שני פירושים:

אחד זה- תחנת ארוע רב נפגעים (תאר"ן עם א') השני זה -תחנת עזרה ראשונה ניידת (תער"ן עם ע') זה השתנה כי עכשיו מוציאים תאר"ן גם לפיגועים כי פעם זה היה רק למקרים כמו וורסאי...שצריך טיפולים לטווח ארוך של כמה ימים...

תודה לכולם נראה לי שאני אלך על

הקורס של מד"א... (למרות שמי יודע אולי אני אפילו לא אצטרך לבחור ואז אין גבול לאושר חחחחחח....) לכל המדאיסטים שבתנועה...מי שרוצה מידע על תאר"ן או כל דבר אחר של מד"א מוזמן לפנות אליי באיציק - 165162568 ואמוץ...יאשכנזי לבן אתה ואורי לא מסוגלים אפילו להרים את הזרועות השמנות האלה שלכם או את הרגליים המנופחות כדי להגיע אליי!!!

א מ ו ץ

New member
!

אני רוצה לראות אותך אומר לנו את זה בפנים, חתיכת פרסי שחור...

אני לא מאמין.....

התאריכים כן מתנגשים....
וכבר הייתי בטוח שניצלתי.... עכשיו צריך לבחור...ואני נאלץ לומר אמוץ שמד"א פייבוריט....אוף...

biggoron

New member
איזה....

שיטטטט אבל מזה משנה לך כבר? הרי בחרת מה בעדיפות יותר גבוה לך אז פשוט תשמח שאתה הולך להדריך את אחד הקורסים שלדעתי צריך כישורי הדרכה מעולים

נכון בעדיפות יותר גבוהה...אבל

אני מחכה למשצים כבר הרבה זמן! כאילו כבר התארגנו כל החבר'ה שנקים קבוצה והכל והיו המון דיבורים בנושא ועכשיו פתאום אני מבטל להם...זה בעסה רצינית...תאר לך אני מגיע אח"כ לכיף מדצים אני קולט את כל מי שהיה בקורס (200 ילד מגובשים) את כל החבר'ה שלי עומדים במעגל ענק ושרים נה נה נה משצים! זה ביעוס טילים... ונכון שמד"א דורש הרבה ואלוהים יעזור לי שאני יעבור והכל ואני בטוח שאני יהנה שם מאוד והכל אבל עדיין מבחינת כיף...אין מצב שזה מתקרב למשצים...

למעלה