בעיה...

בעיה...

אני מתנדב במד"א בימי שישי בדר"כ ואני נורא אוהב את זה והכל. עכשיו אני גם מד"מ ועומד לצאת למשצ"ים. הבעיה שלי היא כזאת: לאחרונה גיליתי (אני לא ממש אמור לדעת כרגע אבל מילא) שאני מועמד לקורס הדרכה של מד"א (למי שלא מבין זה חבל על הזמן בשבילי ובכלל) הקיצר אני רוצה לצאת לזה (מ-א-ו-ד) אבל יש גם את המש"צים והתאריכים כנראה מתנגשים ואני ממש לא יודע במה לבחור...!

biggoron

New member
הייתי אומר לך לקורס של מד"א

אומנם יסכלו אותי עוד שנייה כי אני בפורום של התנועה אבל זו עובדה,אני עושה בדיוק כמוך רק שאני כרגע מתכנן של מדמי"ם ותא"רן(שהייתי שמח אם תסביא לי עליו טיפה) אבל לא חשוב, שמעתי שהקורס הדרכה של מד"א הוא קורס ממש מעולה שלפי דעתי מלמד אותה על הדרכה ואחריות בצורה הרבה יותר רצינית מהתנועה,בלי להעליב אף אחד מהמדריכים, כתוב באתר נוער של מד"א על הקורס בפורום מקצועי. מקווה שעזרתי

fate spinner

New member
מד"מים ותאר"ן מחזור ב' לא מתנגשים

לא יודע מה קורה אם מחזור א' אבל נראה לי שגם הוא לא.

fresh mishmesh

New member
מישהי מהצוות שלי לא יוצאת למש"צים

בגלל זה... תעשה סדרי עדיפויות לשני הקורסים אני בתור גרעינרית דווקא הייתי אומרת לך ללכת לקורס של מד"א, בגלל שהבנתי שזו הזדמנות חד פעמית שכזאת, או משהו בסגנון, ובתנועה תוכל להיות שותף פעיל ביותר גם בלי לעבור את קורס מש"צים. מש"צים לא נותן לך המון כלים לתפקוד שלך בתור מש"צ, הוא פשוט פותח בפניך כל מיני זוויות שלא חשבת עליהן קודם, מראה לך שאתה יכול לעשות כל מה שתרצה, כי הכדור בידיים שלך בעצם... רק שהמטודיקה שלו ממש מגניבה ומאוד מעניינת... חווים את הקורס הזה באופן שלא ממש חווים קורסים/סמינרים/כל דבר אחר של התנועה... תעשה טבלת כן/לא

א מ ו ץ

New member
לבחור המפוחם

מצויינים, חתיכת שחור, עדיף לך באמת ללכת לקורס של מד"א... אתה תמשיך בתנועה ותהיה מש"ץ גם בלי הקורס, כמו יעל... אבל אם לא תצא לקורס מש"צים בנר ואני קורעים לך ת'צורה! אז תעשה את השיקול שלך...

kedeman

New member
בנוסף למה שאמרו כאן....

תבדוק כמה התאריכים מתנגשים על כל הקורס? רק יום או יומיים? אולי אתה תוכל להגיע למש"צים באיחור או לצאת ממנו מוקדם יותר בשביל הקורס מד"א ואז לא להפסיד לגמרי את שניהם

לך לקורס של מד"א.

גם אני לא יצאתי לקורס מש"צים. אני יודעת שהפסדתי חוויה אדירה אבל זה לא משנה הרבה לגבי השנה שאחר כך.

dikla528

New member
זאת בעיה חעעחעחעחעחע

אני לא יודעת אם לצאת לקורס של תאר"ן אבל אצלי זה בגלל שאין לי כח ללמוד לזה וגם אם אני אלך זה לא אומר שאני עוברת.. ומספיק לי המד"מיפ בשביל להנות שם... מש"צים אתה באמת לא ממש צריך את זה אחרי שנתיים הדרכה אין ממש מה לשנות אצלך.. לעומת זאת במד"א אתה יכול להשתכלל יותר חח אבל אתה יכול לעשות אותו גם שנה הבאה לא? בהצלחה במה שתבחר =]

biggoron

New member
יא פרשית!!!

תצאי לקורס תאר"ן, עד שעברת את הקורס 60 את לא תמשיכי? את לא רוצה לעלות על נט"ן???? חוץ מזה אני יוצא ואני אוכל לעזור לך ללמוד,קדימה דיקלה! ^_^ go dikla go dikla

dikla528

New member
חחחחחח לא יודעת אולי../images/Emo12.gif

ברור שאני רוצה לעלות על נט"ן זה נראה לי הכי מגניב בעולם!~!~! למרות שבקצרין אין בכלל נט"ן יש רק אמבולנס רגיל אבל גם זה מגניב וחבל שלא קורה שם כלום(שלא תבינו לא נכון.. אני לא רוצה שיקרה שומדבר לאף אחד ושכולם יהיו בריאים!! אבל אם כבר קורה משהו שיקרה במשמרת שלי =] ) כבר היה לי כמה משמרות וכל משמרת זה 8 שעות ולא קורה פה כככככללללוםםם אז מה יש לעשות בנתיים.. להיות במחשב לשחק פינגפונג ולראות טלוויזיה.. בטבריה יש נט"ן נכון? אבל איך אני אגיע לשם? בעיה.. היה כייף בקורס? שווה לי מאוד? ספרו לי קצת על מה שהולך שם ואם אני אצא אני אצטרך המווווווןן עזרה... ***תודה על העידוד אני אשמח לעוד קצת חח

על הקורס

הקורס הוא חבל על הזמן את תכירי המון אנשים חדשים מכל מיני תחנות בארץ ותמדי פול דברים! בת'כלס לומדים שם לפרוס את התער"ן בשעת אר"ן ולדעת איך מה ומתי להגיש לרופא או פראמדיק כשהוא מטפל + לומדים כל מיני דברים אחרים ממש מגניבים כמו אינטובציה טרוקר זונדה וכו'....... אין שום סיבה שאת לא צריכה לצאת כי גם אם לא תעברי זו עדיין חוויה!

fate spinner

New member
החיים הטובים שיש לכם בקצרין

במגדל העמק אין לא םינג פונג ולא מחשב יש טלוויזיה וידאו, די וי די והוט. אין ברירה אלא להזמין פיצה

dikla528

New member
אתה רציני חח

זה לא סתם זה מחשב עם אינטרנט פינג פונג טלויזיה עם כבלים דיוידי ועוד טלויזה..אבל אין קליטה לפלאפונים בתוך מד"א חח וזה ממש מעצבן!! אבל יש לכם הרבה מקרים? כאילו בכל משמרת יש נסיעה? ואפשר להזמין פיצה אם אין ברירה חח אבל יש "קניון" עם כמה חנויות ליד מד"א חמש דקות משם אז אם רוצים לאכול פשוט הולכים לשם.. אתם יודעים אני ממש בשוק שכל כך הרבה אנשים הלכו פה גם למד"א וגם להדרכה לא חשבתי שזה ככה...=]

אני גם רציתי...

אבל גם חשבתי עלזה מאוחר מדיי וגם הייתי בכלל קורסת אם הייתי הולכת *גם* למד"א... [בפורים הייתי חולה בגלל העומס
]

dikla528

New member
תסתכלי על הצד הטוב אפעם לא יחסר לך

אמבולנס לתפוס אותך אם תמותי
תמיד לשרותך =] חחח סתם סתם טפו טפו טפו!טפו(סמוחקטה גדולה~!!)

תבואי מהגולן רק בשבילי???../images/Emo9.gif

היה כייף לשמוע אתזה עכשיו
המממ בכל מקרה אני מכירה הרבה כאלה שבמד"א.. שיבואו גם עד לכאן בשבילי
ביניהם גם כאלה שגרים כאן
כייף לי
.

dikla528

New member
בובע בטח שאני אבוא בשבילך חח../images/Emo68.gif

שאני אנטוש אותך? עזובה ומדממת
ברחובות? אף אחד לא יעשה את העבודה יותר טוב ממני!! (נ.ב. רק אחרי 2 מבחנים חוזרים קיבלו אותי למד"א וגם עכשיו אני לא יודעת את החומר חחח מואהאהאהאה חעחעח) דיקלה למען הצלת העולם!
(נ.ב.2 כל שאר האנשים אל תנסו להתאבד כי אני לא אבוא להציל אותכם עדי היא מקרה נדיר =])

למעלה