בעיה!!

hoshri

New member
בעיה!!

מה עושים אם יש פראמדיק שמתנכל אליכם? למי אפשר לפנות חוץ מהאחראי מתנדבבים שלא יכול לעשות כלום?

אולי תנסה לפרט יותר...

במה זה מתבטא? למה? מתי? כמה? בלי שמות, כמובן. בגדול, אף אחד לא מכריח אותך לעשות איתו משמרת ואתה פשוט יכול לבדוק מראש מתי הוא עושה ולנסות לא להגיע באותו זמן. כמובן שפרטים נוספים יעזרו לתת לך כוונים נוספים...

שווה לנסות...

אבל לא תמיד אחראי מתנדבים עוזר... הרבה פעמים, מדובר על חברו לעבודה או סתם לתחנה ולא בא לו להתעסק איתו...

תנסה

לך לא. מתנדבים שלך תספר לו על זה ואם בכל זאת תראה שזה ממשיך תפנה בלי להתבייש למנהל התחנה.

hoshri

New member
...

הבעיה היותר גדולה היא שזה פראמדיק שהוא בכלל לא מהתחנה שלי ובתחנה שלו אני סתם קופץ לבקר מדי פעם לא עושה משמרות והוא מתנכל גם בדברים איזוריים

vardagot

New member
אושרי

יש מנהל אזור ס מנהל אזור מפה תכלס להגיש תלונות לכל עבר.תכלס אתה לא מתנדב חדש אתב מתנדב מעורך.ואין סיבה שתסבול זאת.גש למשרד מנהל התחנה שבה הוא עובד באופן מיידי.

אני מציע..

קודם כל לפנות לא. מתנדבים אזורי ורק אז לסגן מנהל האזור עד למנהל האזור... אין סיבה שתסבול!

דן54

New member
אולי תפרט

קצת מה ז"א מתנכל עליך ז"א תן קצת דוגמאות שנראה עד כמה זה חמור

amitp

New member
אני לא חושב

שזה נושא שצריך לפרט לגביו בפורום. בשביל זה קיימים אחראי המתנדבים והנהלת האיזור. זה לא הוגן לפרט לגבי זה בפורום בלי לתת לצד השני אפשרות להגיב..

hoshri

New member
תודה לכולם

הבעיה סודרה עכשיו הוא קצת מתחנף אבל חפיף וvardagot חבל שהזכרת את השם שלי דרך אגב תזדהה עכשיו אתה אני מכיר כמה מאיזור ירושלים אבל אף אחד מהם לא בן 27?

vardagot

New member
מצטער עם הזכרתי,זה רשום בפרטייך

פשוט הנחתי שאם אתה קורא לעצמך hoshri אין לך בעייה עם זה(הרי ברור שhoshri זה שם עיברי אושרי) ובנוסף על כך רשמת את שמך בכרטיס האישי(אתה לא יודע שמסוכן לתת כאלה פרטים משמעותיים באינטרנט).

למעלה