בעיה

בעיה

אני רואה ילדות גדולות במתנ"ס שבו אני לומדת או בבית ספר שכשהן לומדות מחול הן באות עם בגד גוף וטופים וגופיות ותיץ שחור ולפעמים שמות עליו מכנס קצר או סרט או משהו. כמו חגורה. אומרים שכשאת מתלבשת כמו רקדנית את גם מרגישה ככה וזה נכון. הבעיה שאם הבנות אצלי בקבוצה יראו שאני באה לבושה ככה כבר יהיה להן מה להגיד כגון: "איזה מתלהבת, מנסה להראות למורה........" או דברים בסגנון. אני יודעת שאני אמורה לשים על זה קצוץ אבל עדיייייין... בד"כ הרקדניות שאיתי הם ממש בסדר וכל הרקדניות שהיו למורה שלי היא אהבה אותן ותמיד נטלה בהן אמון וסמכה עליהן. יש כמה בנות שהמורה שלי כבר עכשיו סומכת עליהן ואני ביניהן ולכן חושבים עליי כל מיני דברים. הבנות חושבות שיש אפליות לטובתי. אבל בתכלס אני מתנהגת כמו רקדנית רגילה, זה הם אלה שמפריעות בשיעור. אז המורה מעריכה את הרציניות וזה טבעי שכך זה יהיה. המורה שלי באה לראות אותנו בהופעה במתנ"ס אז היא כתבה לנו בפורום מחול של בית ספר שהיה ממש יפה ושהיינו נהדרות ואני קניתי לה ת'כרטיסים אז היא אמרה לי תודה על הכרטסים ושרקדנו יפה. אז כתבתי לה תשובה - תודה. אז מישהו שלא הזדהה כתב שאני לקקנית. זה ממש לא מפריע לי... אבלל... בכללי. ותמיד שהן אומרות לי משהו אני יודעת שאם אני אענה להן אני אתקע להן מה זה יבוש וזה יכול לקרות כי יש לי תשובה לכל דבר. אבל אני יודעת מה יקרה.. כל הגדוד של שמופרעות יצא נגדי. הן חבורה של פרחות שאין לי מושג מה הן עושות שם. ואני נמצאת עם החבבורה שתמיד בשורה הראשונה והרציניות. אז הן מקנאוות.. איזה מגעילות. טוב רציתי סתם לספר את זה למישהו. מי שקרא עד לכאן תודה. אוהבת את כל הרקדניות הרציניות!!! איו'ש.

אני להפך, אני הפייבוריטית של המורה

שלי לג'אז (שהיא גם המרכזת והמורה הראשית והכל..) וחברות מפרגנות לי, כמובן שיש את הקרציות שלא יפרגנו וינסו לקטול אותי
"את זה לא עשית בסדר, זה ככה לא ככה" וכאלה..אבל המורה אומרת לי שזה טוב ושמה אותי במקומות הכי טובים ואני משקיעה והיא מתייחסת אליי הכי יפה בקבוצה אז מה אכפת לי מה הן חושבות..

אני מבינה...

גם אני לפעמים רוצה ללבוש משהו.. לפעמים.. תלוי מה זה אני לובשת.. ולפעמים.. אני לא...

chloe dancer

New member
לאיה!!

את הבלונדינית נכון?! אני נעה, אני רושמת גם בפורום של בי"ס... קודם כל על מי שרשם לך שאת לקקנית, אל תשימי עליו זין (אם מותר לי להתבטא כאן ככה
) את עושה את מה שאת אוהבת וכל ההערות האחרות הן מקנאה. דבר שני, תרגישי חופשיה ללבוש מה שאת רוצה ולעשות מה שאת רוצה, כל עוד את תישארי נחמדה לבנות האחרות ולא תפתחי גישה מתנשאת - אין סיבה שהן לא יאהבו אותך. זה שאת משקיעה, שאת אוהבת לרקוד ושאת מעורבת הרבה, פועל רק לטובתך, כי את נהנית מזה וגם המורה מעריכה אותך יותר בגלל זה. אל תפסיקי! ותהני מכל רגע.... ככל שמתבגרים מבינים שאין מה לעשות, תמיד יש את הבנות האלו שיקנאו וילכלכו רק כי להן אין את המוטיבציה לעבוד ולהשיג את מה שהן רוצות, אבל יהיו גם את הבנות שיפרגנו לך ותהנו ביחד הרבה יותר במחול ובכלל... את רק צריכה למצוא אותן. ובכלל תחשבי איך יהיה נחמד שאם תתחילי ללבוש בגדי גוף ובגדי ריקוד כמו שאת אוהבת ובסופו של דבר בנות אחרות יתחילו להתלבש ככה גם... אני מקווה שעזרתי וקצת עודדתי אותך, נעה.

לנעה

מגניב שניפגשנו גם פה.. ותודה זה ממש עזר לי מה שאמרת ועודדת אותי מאוד. רציתי לשאול אותך אם את בחוגים שבאשכול, באיזה? האם יש הופעות? ומה הרמה של החוגים? כי אני שוקלת לעזוב את המתנ"ס בשנה הבאה ולעבור לחוגים של האשכול. אבל ממש קשה לי לעזוב את המתנ"ס... רקדתי שם מלא שנים וכבר אני לא מרגישה זרה וכל המורים שם מכירים אותי. ובאשכול אמנם אורלי מכירה אותי כבר די טוב אבל עדיין זה כמו להתחיל מאפס... אני רואה שאת מייעצת טוב
אז רציתי לשמוע את דעתך. אוהבת, איה.

chloe dancer

New member
ריקוד אחה"צ...

אני לא חובבת של המתנ"ס, כי אין שם ממש את הבסיס. אני באמת מציעה לך לעבור (אפילו עכשיו באמצע שנה!) לחוג אחה"צ של בלט - מתחילות באשכול עם אורלי...מאוד כיף ויש שם בנות בכתות ז', ח' ו-ט' (אני גם נמצאת שם כי אני לוקחת מתחילים ומתקדמים ביחד)... ובאמת לפי מה שהתרשמתי שאת אחת שלוקחת ברצינות את העניין, אם תרקדי ותתאמני בבית את תראי שאת מתקדמת מהר מאוד ושהבלט עוזר לך לרקוד גם בג'אז ובשאר החוגים שאת לוקחת.... השנה יש הופעה, בסוף שנה (שנה שעברה הופענו בצוותא), של חוגי הבלט והג'אז אחה"צ, של המגמה, מקצועות הבחירה, ועבודת הגמר של איילה מי"ב (אני רוקדת בריקוד והוא די יפה...) כדאי לך להזדרז כי עוד שני שיעורים סה"כ אנחנו מתחילות לעבוד על הריקוד לסוף שנה. ואם לא - אז שנה הבאה יהיה גם מעולה. יאללה -זזתי להופעה (בלט פאנוב)
נעה.

לנעה

יכול להיות בשבשנה הבאה אצטרף לבלט בנוסף לחוגים במתנ"ס. כי ממש קשה לי לעזוב למרות שאין שם את הבסיס. בכל אופן תודה רבה! ספרי לי חוויות על בלט פאוב... שמעתי שזה מוצלח. תהני!!! שלך, איה.

אצלנו רק לאחרונה

בנות התחילו לקנות בגד גוף.. ואני התחלתי לבוא מידי פעם עם בגד גוף וגרביונים(עד הברך) אבל אני רוקדת עם חברות(קיבוץ) אז לא נתפלו אלי.. היו בעדי דווקא.. כי לא מתלבשים פה ככה בגלל בעיות בדימוי הגוף שיש להרבה בנות פה.. אני ווי.. אני הייתי מציאה שתתבלשי איך שאת רוצה למרות הפרחות... וכאילו.. אם יש ביניכן בעיות.. לא מפריע לריקוד?

אוקיי תקשיבי...

דבר ראשון, יש את אלו שמפרגנות לך ובכיף וכל אלו שבדיוק להפך שעושות את זה מקנאה... וגם אם תתלבשי בצורה כמו שאת רוצה יגידו אותו דבר... אבל בתכל'ס, הם שוות את זה? זה החיים שלך, הגוף שלך, הבגדים שלך- זכותך ללכת ולהתלבש ולהתנהג כמו שאת רוצה! אין לך מה לשים עליהם ולהקשיב להם בכלל, אם את אוהבת איזשהו בגנון ורוצה לאמף פריטים, אז לכי על זה, תעשי מה שאת אוהבת, באמת, הרי החברות האמיתיות שלך הם אלו שייישארו אותך בכל מצב, לא משנה איך תתלבשי!!!!!

למעלה