בעיה

t a m i r 3

New member
בעיה

הקינג קל' שלי (בן שנתיים וחצי) לא רוצה לאכול כבר שלוש פעמים ניסיתי לתת לו בשבועיים האחרונים בהפרש של כמה ימים הטמפ' תקינה והוא אצלי מאז שהיה בייבי ואף פעם לא קרה שהוא לא רוצה לאכול במשך שבועיים מישהו חושב שיש לו בעיה? או שאני לא צריך לדאוג בגלל שעכשיו חורף וגם לא ראיתי סימנים של נשל בשבועיים האלו אני ינסה להאכיל אותו בעוד כמה ימים

רן333

New member
כשגידלתי קליפורניה קינגסנייקים

נתקלתי בירידה משמעותית מאוד בתיאבון שלהם במהלך חודשי החורף, וזאת גם אצל נחשים שהוחזקו בחימום לאורך כל השנה. חלקם הפסיקו לאכול בחורף רק כשהגיעו לחורף השני לחייהם, וחלקם לא הסכימו לאכול בחורף כבר מההתחלה. הנחש שלך אמנם מבוגר יותר, אבל לך תדע. אולי בזמן האחרון מישהו סיפר לו שהוא קליפורניה קינגסנייק.

yair lotan

New member
מקרה דומה

קורה לי עם ההונדרסים שלי, הם בערך בגיל של הנחש שלך, אכלנים לא קטנים, וגם הם הפסיקו לאכול ( למרות שמוחזקים בחדר חם ), בנוסף, אחד מהם מבלה תקופות ארוכות בכלי מים שלו ( לא אופייני לו ). בכל מקרה אני לא מודאג, אולי הם רוצים להיכנס לשנת חורף....

gaichuk

New member
אולי הוא סתם לא רעב...

כמו שציין רן יש ירידה בתיאבון בחודשי החורף למרות החימום במקרים מסוימים. בנוסף הוא כבר בשלב שבו הגדילה מאיטה את הקצב והגוף לא צורך את הכמות שהיה צריך בעבר. שבועיים זה לא הרבה זמן ואני מתאר לעצמי שהוא עדיין לא התרוקן לגמרי כך שאין סיבה לדאגה לדעתי. אגב,מה קצב ההאכלה שלו והכמות בכל פעם?

t a m i r 3

New member
אני מאכיל אותו כל שבוע

בעכבר בוגר הוא 1.20 מ` האם שאר הקינגים שלי גם יצומו לפעמים?

Rea Livny

New member
בלי קשר, לעניין האוכל כל שבוע

לדעתי אתה צריך לעלות לו לפחות ל-3 עכברים בוגרים כל שבוע.בכל זאת אחד בוגר פעם בשבוע זה מעט מדי לטעמי.

למעלה