בעיה...

דר דרעק

New member
בעיה...

התחברתי לאחרונה לאינטרנט בחיבור הלויין וזה גולש לי בטיל אבא שלי שהוא גר רחוק ממני רוצה לשלוח לי מכתבים דרך האינטרנט כי אין לו הרבה כסף לשלם למכתבים בדואר- הוא נהג משאית. הסבירו לי שאני צריך להכנס לאתר הוטמייל ושם הם נותנים לי בחינם אימייל אז נכנסתי לאתר ונגלה לעייני זוועה!ראיתי שם תמונות של כל מיני בנים ערומים בתוך האתר וצריך לשלם להם כסף והם גם עושים שם כל מיני דברים עם בנים אחרים. למה הם רוצים שאני אשלם להם כסף? אמרו לי שזה בחינם! ולמה אני צריך לראות בנים ערומים בשביל לקרוא דואר? ואבא שלי צועק עלי כבר שאני אעשה אימייל. ניכנסתי גם מקודם לאתר ועדין יש שם תמונות של בנים ערומים. האתר נמצא בכתובת של www.hotmale.com אני מבקש לדעת על מה לוחצים כדי לקרוא דואר והאם ניתן לראות בנות ערומות במקום?

JustThomas

New member
ROOOOOOOOFLLLLLL

אנלא נושםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פיה 504

New member
גם אני לא נושמת......

כול כך הרבה חתיכים כול כך מעט זמן
חחחחחח..... סתם

Danihell1

New member
../images/Emo5.gif

פיכסה, בת 11.. עוד אין לך ציצים אפילו בשביל לומר את זה

פיה 504

New member
אל ציניות שמעת?

המצאת המאה! לכו לקנות בחנויות! עכשיו! תמות

Danihell1

New member
מה?.. ציניות?!...זה טעים?

ילדה, קודם כל תסיימי להכין שיעורים... כותבים "על"

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת פהההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא צחקתי ככה מאז שהיטלר התגלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

chinuk

New member
בולשיט

מה קשור? אולי הוא הביא את זה אבל מה קשור שלו? הוא בח לא כתב את זה.... זה במקור בכלל היה באנגלית

למעלה