בעיה...

1Spark1

New member
בעיה...

גיליתי לאחרונה שבבית של דודים שלי יש רוח. לפחות זה נראה כך. הצעדים בלילה,הדמות מזווית העין והחלומות המוזרים.. עוד התברר לי שסבא שלי ז"ל נפטר בבית הזה בהפתעה כי הוא לא חשב שהוא הולך למות מה שביחד עם החלומות המוזרים של דודה שלי עליו גורם לי לחשוד שהוא "נתקע" בבית. הם הביאו הביתה רב שיברך, אבל לאחר זמן מה התופעות חזרו. . רציתי לעשות סיאנס או תקשור אחר כדי לבדוק מה מחזיק אותו שם ואיך לעזור,אבל הם מפחדים להרגיז את הרוח או להפריע לה. מה אני יכולה לעשות כדי לשכנע אותם שזה חשוב מספיק? אחרי הכל זו רוח תקועה וחייבים לעזור לה, ואם זה לא מספיק, זה סבא שלי.. אם יש למישהו עצה לשכנוע או באיזו צורת תקשור לנסות להשתמש במידה ויסכימו,אודה לכם מאוד... זה מאוד חשוב לי. .

ת מ ו ז

New member
תראה

אני לא חושבת שמישהו באמת יודע שהוא הולך למות (מלבד ממחלות סופניות ודברים דומים)... רוח לא יכולה "להיתקע" יכול להיות שהוא רוצה להעביר לכם מסר... אם הוא מופיע לך או לדודה שלך בחלום אתם צרכים לשאול אותו מה המספר שהוא רוצה להגיד לכם? לפעמים גם הדימיון של אנשים חוגג בשעות הלילה והם מדינים דברים שלא היו מדימיינים במשך היום. אני לא מאמינה שרוחות קימות רק בלילה, הם כל הזמן מסביבנו פשוט בלילה הכל ניראה הרבה יותר מפחיד. אל תנסה להשתמש בשום פנים ואופן בסיינס! זה יכול להיות מוסכן אם תוצאות בלתי הפיכות. אתה יכול ללכת למתקשר שאם תגיד לי באיזה איזור אתה גר אני יכול להפנות אותך אליו. בכל מקרה, הוא לא רוצה ליפוגע בכם והוא בסדר...

1Spark1

New member
לא נראה לי

שהבנת אותי. . קודם כל אני בת, דבר שני רוח כן יכולה להתקע באיזור מסויים מכמה סיבות וביניהן טראומה מהמוות.. ולא, זה לא הדימיון שמשתולל, וכן הרוחות תמיד שם פשוט בלילה כששקט שמים לב... בכל מקרה התופעות נמשכות כבר זמן רב וצריך לעשות משהו. ואם לרגע הייתי חושדת שזה לא באמת לא הייתי בכלל שוקלת סיאנס וזו גם הסיבה ששאלתי על צורות תקשור טובות למקרים כאלה. תודה בכל מקרה. .

ת מ ו ז

New member
מצטערת על הטעויות...

תיראי אמרתי לך העולם של הרוחות הרבה יותר מורכז מהעולם שלנו, לא אני ולא את יוכלות להבין עד כמה. את יכולה לעשות לביט תיהור. להדליק קוטורות בבית... לשתוף את הבית אם מי ים... דברים כאלה... וחוץ מזה אם את מרגישה את הרוח... את יכולה לדבר איתה... לנסות לעזור לה...

1Spark1

New member
תודה אבל

זה העיניין, הם מפחדים שמישהו ייצור קשר איתה.. וחוץ מזה, יכול להיות שיש פה היבט קטן של אנוכיות. אם זה סבא שלי יכול להיות שדודה שלי גם לא בידיוק רוצה שהוא יילך. . למרות שהילדים מפחדים פחד מוות. . . בנוסף, לא התיימרתי לדעת איך העולם הזה עובד, אף אחד לא יודע, אבל אני יודעת שאני צריכה ואמורה לעשות משהו. תודה בכל מקרה וסוף שבוע טוב.

1Spark1

New member
תודה אבל

זה העיניין, הם מפחדים שמישהו ייצור קשר איתה.. וחוץ מזה, יכול להיות שיש פה היבט קטן של אנוכיות. אם זה סבא שלי יכול להיות שדודה שלי גם לא בידיוק רוצה שהוא יילך. . למרות שהילדים מפחדים פחד מוות. . . בנוסף, לא התיימרתי לדעת איך העולם הזה עובד, אף אחד לא יודע, אבל אני יודעת שאני צריכה ואמורה לעשות משהו. תודה בכל מקרה וסוף שבוע טוב.

כמה דברים

1)אם הרב לקח מכם כסף,דרשו אותו בחזרה. 2)איך את יודעת שזה לא הדמיון המשתולל? קראי את מאמרו של "כוכב השחר" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=502&art_id=23 3)לפני שאת חושבת על סיאנס,את יודעת מה זה? קראי את מאמרו של "שטלטל" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=502&art_id=33 חביב הקסם

אגב

אם תשימי לב,שני המאמרים נלקחו מפורום "רוחות והעולם הבא". מה ניתן להסיק מכך?שהשאלה מתאימה יותר לפורום "רוחות" ואשר ל"מאגיה". חביב הקסם

1Spark1

New member
סליחה??

קראתי את מה שכתבת וכן אני יודעת בידיוק מה זה סיאנס וחשבתי שהבהרתי בתגובות האחרות שלא מדובר בדימיונ ובתור מישה ששומעת ורואה דברים לא מוסברים אף אחד לא יכול להגיד לי שזה דימיון! חבל מאוד שגם בפורום רציני יש אנשים שלא יכולים להבדיל בין צורך אמיתי לעזרה לבין רצון לתשומת לב... אודה לך אם פעם הבאה אם אין לך משהו רלוונטי לשאלה לא תענה לי בכלל

בוודאי.

איך את יודעת שלא מדובר בדמיון? איך בדקת את הנושא? הינה דבר רלוונטי,נראה אם תוכלי לענות. חביב הקסם

1Spark1

New member
סבבה...

אני יכולה לדעת שזה לא דימיון כי גם אני ראיתי, שמעתי וחלמתי.. אם חלמתי על אדם שלעולם לא היכרתי ואני יכולה לתאר אותו במדוייק אי אפשר לקרוא לזה דימיון. ומעבר לזה יש דברים שאי אפשר לכתוב בפורום שבעזרתם אני יודעת בידיוק במה מדובר, ואני יודעת שזו רוח תקועה. . כל מה שרציתי הייתה המלצה איך לשכנע אותם ובמידה ויסכימו באיזו דרך תקשור מלבד סיאנס אוכל להשיג תוצאות שיעזרו לי. זה הכל... והאמת התאכזבתי כי מדובר בנושא שמאוד חשוב לי ואף אחד לא עזר לי ברצינות..

אולי

לא עונים לך ברצינות מפני שלא לוקחים אותך ברצינות. "אם חלמתי על אדם שלעולם לא היכרתי ואני יכולה לתאר אותו במדוייק אי אפשר לקרוא לזה דימיון" בטח שאפשר.המון פעמים אנו חולמים על אנשים שלכאורה אנו לא מכירים..האמת היא שמספיק שנראה אותם לשבריר שניה ברחוב כדי לחלום עליהם. "יש דברים שאי אפשר לכתוב בפורום שבעזרתם אני יודעת בידיוק במה מדובר, ואני יודעת שזו רוח תקועה" תנסי להסביר,אולי כך נקח אותך ברצינות. " כל מה שרציתי הייתה המלצה איך לשכנע אותם " אנחנו לא מכירים את ההורים שלך,איננו יודעים כיצד לשכנע אותם. חביב הקסם

1Spark1

New member
בנאדם אתה

כל כך לא רציני.. אם היית רציני והיית קורא ברצינות מה כתבתי היית יודע שלא מדובר בהורים שלי וגם לא ציפיתי שמישהו יכיר אותם. סך הכל חשבתי שאולי מישהו פה היה במצב דומה או יכול לתת עצה יעילה, לא שאלתי לדעתכם אם זו באמת רוח או שזה דימיון כי את התשובה לזה אני כבר יודעת.. וכן, אני מ א ו ד רצינית וזה לא דימיון, והאדם שחלמתי עליו, התברר, נפטר עוד לפני שנולדתי.. חבל מאוד שאתה/ם לא מבין/ים רצינות...

רצינות?

אני יכול ללמד אותך את המושג יקירתי. דפדפי לך אחורה בפורום,ותראי כמה אנשים "כמוך" היו בפורום. אותו סיפור מצוץ,אותו דפוס מוכר. תעשי כרצונך. חביב הקסם

1Spark1

New member
תחשוב מה שאתה

רוצה, יקירי. . , ללמד אותי, ככל הנראה, אתה לא יכול שום דבר.. הדבר היחיד שמעניין אותי כעת זו הבעיה הזו וממש לא מה דעתך עליה. ואעשה מה שאני צריכה בהתאם לנסיבות ולא מה שאני רוצה כמו הצורה המזלזלת בה כתבת... אם אתה לא מאמין ברוחות ורוחות תקועות האמת אני בכלל לא מבינה מה אתה עושה בפורום הזה אבל מכיוון שאתה כבר פה לפחות אל תשפוט אם אתה לא יודע..

למעלה