בעיה

salingre

New member
בעית לחות

לפיתונת דם שלי יש טרריום במידות :50 ס"מ אורך 30 עומק 40 גוהה, שמתי לה קופסאת לחות + כלי מים גדול ...הלחות היגיע ל90! הואצאתי את הקופסאת לחות.. הלחות ירדה ל80... מה לעשות כדי שזה ירד ל70? לפי מה שהיבנתי 80 אחוז זה ממש גרוע

gaichuk

New member
הורדת הלחות

טרריום יותר גדול יהיה רעיון טוב. יותר פתחי איוורור רצוי עם יכולת ויסות. הורדת הטמפרטורה (רק אם היא גבוהה מהרצוי כמובן!). אם יש כלי מים גדול מספיק לנחשה להכנס עם כל הגוף,אני לא רואה צורך כ"כ גדול בקופסת לחות.

salingre

New member
הטרריום הנ"ל הוא אקזוטיקה

ככה שיש פיתחי אוורור... הוצאתי כבר את הקופסאת לחות כמו שאמרתי... ונכון לעכשיו אין לי טרריום גדול יותר יש רעיונות אחרים??

gaichuk

New member
רעיונות אחרים

טרריום יותר גדול היה יכול לעזור... אקזוטיקה זה טרריום נחמד אבל מוגבל מבחינת איורור.לפחות מבחינת הוספה של נקודות איורור... אולי כדאי להוציא את ה"אמבטיה" ולהשאיר את הקופסת לחות ...

o r i 6 6 6

New member
למה זה הגיע ל-90%?

אתה היית צריך לחכות שהתנאים יתייצבו. אצלי למשל, חיכיתי כמה ימים, ראיתי שהלחות על 50%, קצת נמוך אז אטמתי רשת אחת ושמתי כבל חימום מתחת לכלי מים, עכשיו היא באיזור ה-60 יציב(כל עוד יש מים, ואני מקפיד למלא) אז תלמד מהטעויות שלך להבא

salingre

New member
בעיה

שלום. יש לי פיתונת דם בייביז היא אכלה אצלי פעם אחד ...לאחר שבוע מאז שהיא היגיע אצלי היא אכלה עכבר חי, שמעתי שזה לא הכי טוב אז ניסיתי מומתים... 3 פעמים ללא הצלחה מה לעשות? אפשר להאכיל בחי או שהיא תצא לי תוקפנית?

o r i 6 6 6

New member
קודם כל בייבי ולא בייביז

ולשאלתך, שים לה עכבר לא מאוד גדול, מת, בחושך מוחלט, תשאיר את זה כמה שעות ואל תיכנס לחדר אל תפריע אל תבדוק אפילו במשך כמה שעות. אם היא עדיין לא אכלה תנסה עם חולדה צעירה/ולדה של חולדה שכן זהו מזונם הטבעי. להאכיל בחי זה מסוכן...הנחשים האלה אוכלים חולדות ולא עכברים ולכן ללא קשר לתקפנות, אם תאכיל אותה בעכברים חיים מהר מאוד תצטרך להעביר לחולדות ואז היא כבר תהיה רגילה לחי ותהיה לך בעיה. בקיצור, רק מת. ד"א אם ניסית מופשרים עד עכשיו, אז תנסה אחד שהומת במקום. בהצלחה ד"א תן קצת פרטים על הגידול שלה בינתיים

salingre

New member
אוקי

היא בטרריום 50 אורך 30 עומק 40 גוהה אקזוטיקה מצע עיתון כלי מים גדול שהיא יכולה להיכנס אליו חופשי (היא ועוד אחד יכולים) ללא חימום (קיץ...בחורף איזה חימום אתם ממליצים לי?) מחבוא -קופסה של גלידה עם חור כניסה... בלי קופסאת לחות. יש שעות שזה מגיע ל90 אחוז יש שעות של65.. קיץ זה בעיה. אכלה פעם אחת מאז שהיא אצלי וזה היה עכבר חי (3-4 פעמים ניסיתי מתים וזה לא הלך...גם ניסיתי לגרות אותה ע"י תזזה ליד הפנים היא היראתה היתעניינות וירדה מזה אז היא הישארתי לה אותו כל הלילה בחושך מיצריים -לא אכלה. ככה עוד פעמיים ניסיתי והיא לא אכלה אז חשבתי על עוד אחד חי אבל אני לא רוצה שהיא תתרגל לחיים !! חולדות זה מזונם הטיבעי? אני ינסה! ושאלה: עם היא תתרגל לחיים היא תצא לי תוקפנית?? כי הבואה שלי אוכלת די הרבה פעמים חיים והיא רגוע לאללה (אני יודע שזה נחש עם אופי שונה לחלוטין אבל רוצה לדעת עם לדם זה משנה את האופי) תודה מראש

dreaming h

New member
פיתוני דם

מצאתי ברשת מאמר על פיתוני דם, אני מקווה שתהיה לכם סבלנות לקרוא אותו, הוא מעט ארוך. אני מצרפת גם מספר תמונות של פיתון דם.

o r i 6 6 6

New member
קראתי אותו כבר

והוא מצוין. בעיקר בגלל שהוא לא סתם דף טיפול שמפרט על תנאים, אלא גם מדריך להתחלה עם פיתון דם בייבי. את חלק מהשיטות שלהם אימצתי, וחלק לא(למשל האמבטיה השבועית)

מהמם...

הבנות שלי נורא אהבו את התמונות ,אז קבלי מהן סמייל
,עכשיו ניקרא את הכתבה שלך על המתכדר.

naja

New member
בקשר לפיתון דם.....

יש שם שניים. תמונות 1 ו4 זו הנקבה. היא בת 3 בערך, כמעט באורך 2 מטר. אוכלת פעם בחודש 4 חולדות. הזכר(תמונות 3 ו2) הוא גם בן 3 בערך. האורך שלו מעל 180 והוא אוכל פעם בחודש 2-3 חולדות.

למעלה