בעיה

אלוני4

New member
בעיה

אני יוצא עם חברה שלי קרוב לשנתיים חשוב לי לציין שאני מאוד אוהב את חברה שלי ואנחנו גם עוברים לגור יחד ורואים את העתיד שלנו יחד בכל אופן בתקופה האחרונה יצא לי להכיר מישהי ואני לא מפסיק לחשוב עליה אני רק רואה אותה והדפיקות לב מתחילות לעבוד במהירות אני אפילו חולם עליה בלילה מה לעשות????

יאצפן

New member
בעיה

קח
שלא תתעלף, רכבות עוברות, לא חוזרות.

גל 6

New member
תתרחק!

אל תהרוס משהו טוב, תתרחק מהבחורה ככל האפשר, חברה שלך הרבה יותר שווה, ואתה יודע את זה!

seeyou

New member
../images/Emo8.gif-רואים את העתיד שלנו יחד?

כולנו הרגשנו אותו דבר באחד השלבים של הזוגיות. לוותר על "קרוב לשנתיים " עבור ציפור על האץ? אם הקשר עם החברה לא תואם את הציפיות שלך אז תנתק את הקשר ותבנה זוגיות חדשה יוסי

מתוסכלי

New member
תתחיל להתרגל

בכל קשר מונוגמי תהיה לך את הבעיה הזו. תראה את זה ככה: מי אמר שאם תעזוב את הנוכחית ותנהה אחרי ה"דפיקות לב" לא יקרה לך שוב אותו דבר תוך שנתיים? אם מצאת אחת שאתה אוהב - אתה חושב שלא תתאהב יותר? זה קורה לי (ולחברים שלי) לפחות אחת ליום, ואם העולם היה ליבראלי היתי מתחתן ומביא ילדים על בסיס יומי. אבל יש מחויבות. או שלוקחים את זה ברצינות או שלא. ולא. לזיין מהצד זה לא רציני. בעבודה, בבריכה, בים, ברחוב, בסופר - תמיד יש מישהי שתעשה לך את זה. אתה רק צריך להחליט מי מנהל את הענינים - הראש שלמעלה על הכתפיים, או ההוא שבין הרגליים. אם זה הראשון, זה רק עניין של החלטה.

למעלה