בעיה שכחתי איפה החבאתי את האפיקומן, הילדים שלי עדיין לא מצאו אותו, ואני מפחד מנמלים.
א איציק אזולאי New member 12/4/04 #1 בעיה שכחתי איפה החבאתי את האפיקומן, הילדים שלי עדיין לא מצאו אותו, ואני מפחד מנמלים.
S shellyland New member 12/4/04 #3 יה, איזה צחוק! אני באמת עוד לא מצאתי את האפיקומן והאמת היא שעוד לא ממש חיפשתי. שאשאל את מנטה איפה היא החביאה אותו או שאחכה שלעוזרת שלי תהיה הפתעה?
יה, איזה צחוק! אני באמת עוד לא מצאתי את האפיקומן והאמת היא שעוד לא ממש חיפשתי. שאשאל את מנטה איפה היא החביאה אותו או שאחכה שלעוזרת שלי תהיה הפתעה?
M Mנטה New member 12/4/04 #7 לעוזרת שלך לא תהיה הפתעה אני לא מאמינה שהיא תגיע לשם. מצד שני, את מינסתם תגיעי בימים הקרובים.
ג גנגי New member 12/4/04 #4 וואללה? ואני איבדתי את הראש, המשטרה עוד לא מצאה אותו, וחוצמזה אני מפחדת מפילים (שועטים בלבד). כל אחד והצרות שלו.
וואללה? ואני איבדתי את הראש, המשטרה עוד לא מצאה אותו, וחוצמזה אני מפחדת מפילים (שועטים בלבד). כל אחד והצרות שלו.
ת תרנגולת ערומה New member 12/4/04 #8 בעיה 2 שכחתי איפה החבאתי את הילדים שמצאו את האפיקומן, הנמלים עדיין לא מצאו אותם, ואני מפחדת.