בעיה...

בעיה...

אני בעלת קואה 7 (נמר) וכיוון שכך, כיוון מזרח לא טוב עבורי, בלשון המעטה. לאחרונה רכשתי דירה ששני חדרי המגורים בה מזרחיים. אני יודעת שבפנג שוואי קיימות דרכים להתמודד עם "התנגשויות" כאלה. מה עליי לעשות כדי לשפר את האנרגיה בחדרי המגורים ??? (חדר ההורים דרום מזרחי - וחדר הילדים שהוא ממ"ד, מזרחי). תודה מראש על העצה !

טוב שהקפצת, זה "ברח" לי

מהעיניים. קודם כל בשעה טובה ומזל וברכה על הבית החדש. האם את חשה שהאנרגיה אינה טובה או שזה נובע מהידע? מה אפשר לעשות...? ראי, עם הכיוונים של מספרי הקואה אפשר לשחק בלי סוף כמו למשל: נניח שהכיוון שמיטבי שלך הוא צפון מערב,(מה שהוא באמת) אז אפשר למקם את מקומות הישיבהשינה אכילה כשהם פונים לצפון מערב כדי שכשאת יושבת בהם תפני לכיוון המיטבי שלך. את יכולה לשבת בכל הזדמנות שהיא, לאוו דווקא בבית כשאת פונה לכיוון הטוב שלך. רק זיכרי דבר אחד, זה לא יעלים את ההשפעה של החדרים המזרחיים עליך אלא יפחית אותה. כמובן שעדיף לחשוב על בחירות בכיוונים המתאימים. היי ערנית למה שקורה.. מעבר לכך,מבלי לראות את הבית, לא יהיה מקצועי מבחינתי,לתת עוד המלצות מכיוון שזה תלוי בהמון פרמטרים נוספים.

תודה על ההתייחסות !

עדיין לא נכנסתי לגור בדירה, פשוט קראתי מעט על מספרי הקואה וחשבתי על הבית. מלבד זאת, ניסיתי לחשוב על פתרונות "קטנים" כמו הנחת מראה, ספירלה, צביעה בצבע מסויים, או הכנסת אלמנט מסויים, על מנת להפחית את ההשפעה... האם ישנם כאלה ? ושוב, המון תודה !!!

יש המון דברים לעשות רק צריך תמיד

להסתכל טוב טוב על מה שכבר יש. היכן ממקום כל פרט, ואז לבדוק מה האפשרויות ואז למקם/לצבוע/לסדר בהתאם למה שמתאים. מראה במקום לא נכון עלולה לגרום לבאלאגן לא קטן... וכך גם צביעה בצבע. האפשרויות הן אין סופיות, החל בצבע צורה חומר כיוונים,קישוטים, חפצים ועוד המון דברים. אני חושבת שכדאי לך לפרגן לעצמך יעוץ מקצועי. את כבר יודעת משהו שמטריד אותך, ולא נראה לי ממה שאני קוראת שאת הולכת להניח לזה... בית שאינו תומך בכיוונים מצריך יעוץ מעמיק, לא רק פתרונות "קטנים" אולם... זה לשיקולך כמובן.

alonaby

New member
את סטלי סולומונוב מישרוטל אילת?

אם כן וואו - קבלי חיבוק ממני אלונה (ששיגעה אותך ואת כולם כשהפקנו לכם סרטונים למלונות....
ואם לא - אז קוראים לך כמו מישהי מקסימה שהכרתי לפני מספר שנים.

למעלה