בעיה... .

צחקן

New member
בעיה... .

ב"ה לקחתי סננה בנתב"ג ונסעתי על מסלול 30. אבלף, הססנה הוציא לי פיח מאחורה עים גיצים ואני לא יוגע מה קה.. פשוט לא יכולתי להמריא. וגם כן, רק בססנה הצלחתי ליסוע, בשאר אפילו לא הצלחתי לסוע. ניסיתי להישראר מיושר על המסולול עם הססנה שלי, אבל רק כאשר לחצתי על החץ הימני ( או השמאלי ) הוא התחיל לסוע ולא הצלחתי כלום. מה גם שלא הצלחתי להתקים מטוסיחם ישראליים שהורדתי. תודה מראש ובבקשה הסבר מפורט... . תודה מראש שוב פעם... .

omer landau

New member
לגבי ההסעה מה בדיוק הבעיה???

אתה מנסה לסוע עוצמה מלאה ומה קורה אז??? המטוס לא מתקדם???? אולי שכחת את הבלמים?? המטוס פונה ימינה או שמאלה?? תפרט ונראה מה הבעיה

צחקן

New member
כן.. המטווס לא מתקדם עד שאני....

ב"ה לוחץ על --> או <-- . אתם מבינים? תודה מראש!!!.

avi8tor

New member
אל תתאמץ. לא שמת לב שהשפה...

משתפרת פתאום ? או שזה טרול שרוצה סתם לעשות רעש, או שהוא חדש לחלוטין ומנסה להפעיל את הסימולטור בלי ג'ויסטיק, בכל מקרה, חבל על הדיו (הוירטואלית...). זה מזכיר לי את הילדה שביקשה עזרה דחופה לפני כשבועיים, וכתבה כמה שהיא מסכנה ואין לה כסף למחשב ולסימולטור, וכשהיצעתי לה במתנה את ה FS2002, וביקשתי כתובת כדי שאדע לאן לשלוח אותו, פתאום לא שמענו ממנה כלום. אז ככה זה בפורום, הוא פתוח וזכותו של כל טרול לעשות בו כרצונו, כמו שזכותי/ך גם לא לבזבז את זמנינו עליהם. נראה לי שמתחיל להיווצר CORE קבוע של משתתפים, וכמו בפורום תעופה קלה, צריך לזהות את הטרולים ולהעיף אותם/לא להתייחס אליהם.

כמו כן ...

די ברור שהעניין פה לא רציני . בפלייט סים אין מודל של "פיח וגיצים" כמו שהוא טען .

צחקן

New member
וכשדרך אגב, עדייין לא הבנתי איך...

ב"ה מוספים מטוס... . אבל לדעת איך להמריא זה יולתר חשוב... .

למעלה