בעיה

עדישי56

New member
לא עקרוני

אבל מישהו שהערכתי איתו והיה מודל לחיקוי שלי מכל הבחינות האפשריות! אחד האנשים הכי אהובים עלי! הכי מעורכים... הכי...

דסדס

New member
בעיה.

בינתיים את לא מתכוונת להשתמש בו כמודל גם בתחום הזה? או שאת שוקלת? תשמרי איתו על קשר... אנשים כאלו אסור לעזוב ברגע שמוצאים!

עדישי56

New member
בלי קשר אליו

ערערו לי את דרכי הכפירה שלי בזמן האחרון. בנוסף, האימיילים שהוא שולח פשוט מרעידים לי את העולם!

Get Out

New member
אם אימיילים מערערים את דרכי

הכפירה שלך את במצב קשה ......

עדישי56

New member
אז אתה מאוד טועה

מכתבים לא יכולים לרגש אותך? אם לא, אז המצב שלך קשה לא שלי....

Get Out

New member
אותי לא מרגש כלום .. ולא יזיז אותי

כלום רק מה שאני חושב לבד אף אחד לא מכתיב לי מה לחשוב או לעשות ואני חשבתי לבד לצאת בלי קלקול של אף אחד ואני לא נמצא בבעיה אולי ההפך ....

עדישי56

New member
הייתי שמחה לשתף אתכם בשמחה

האמת היא שזה קצת אישי.... בעקרון אני הולכת אוטוטו לחזרות... שאחזור אני מבטיחה לעשות סינון ולבחור משפטי מפתח שגרמו לליבי להרטיט.... סתם הגזמתי עכשיו... מה שכן, תצטרכו להבטיח שאתם לוקחים את זה בערבון מוגבל, כי אתם לא רואים את כל התמונה.... והמשפט שנשמע הכי מתודי והכי בני עקיבא כזה, אולי הוא המשפט הכי נכון לחיים שלו או שלי... בקיצור.... תבטיחו!!!

Le Fay

New member
מצטערת, אבל נראה לי ממש לא בסדר

לפרסם התכתבות פרטית עם מישהו, שמאמין שהיא תישאר דיסקרטית.

עדישי56

New member
את צודקת

לכן אמרתי שאני אבחן את זה טוב טוב ואם אני אמצא משהו אז אולי אני אשים את זה פה

למה,

הוא היה צריך להיות מודע לכֹבד האחריות המֻטּלת עליו כעל מושא הערצתה של עדישי ולא להִכָּנע לצרכיו האישיים, אלא להתחשב בעינַיך התלויות בו? או איך?

ללמדך

שאין בעולם אנשים מושלמים, וגם האנשים שנראים לנו הכי חכמים/ נבונים/ מעניינים/ כו' הם בסך-הכל רק בני אדם, עם שיקולים מוטעים, עם אי הבנות, עם הרגלים מגונים, עם בחירות תמוהות בניסיון נואש למצוא היגיון בלחיות חיים. הבעייה (בעיני) היא לא החזרה בתשובה, אלא אופי המשך הקשר. >ספל חמאה עושה קפה<

למעלה