בעיה..

היו

New member
בעיה..

יש לי חבר כבר שנתיים, אנחנו רבים המון, ויש לנו הרבה בעיות אבל סה"כ אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד (לפחות אני אותו) ובזמנים הטובים שלנו מאוד טוב לנו יחד, אחת הבעיות היא שאני לא מרגישה שהוא נמשך אליי, כשהוא צריך את זה אז הוא כן רוצה אותי, כי זה צורך בשביל התפרקות, אבל סתם ככה, כבר לא מרגש אותו שאני ערומה לידו, לא ממש מעניין אותו הסקס בינינו, מצד שני, הוא נלחם איתי על זכותו לגלוש באתרי סקס ולהסתכל על כוסיות ברחוב ולשכנע אותי כמה זה לגיטימי, ואני, מרגישה כמו זקנה מקומטת ועלובה שאף אחד לא מסתכל עליה, מנסה להבין! אתה מתרגש מהכוסיות ברחוב וזה אמור להיות בסדר מצידי! אתה בוחן את אברי המין של הבחורות בסקס פור פרי ואני צריכה להיות רגועה, אבל אני כבר בשבילו סקסית כמו קופסת שימורים ריקה, וכשאני אומרת לו את זה הוא אומר, "מה פתאום! אני מאוד נמשך אליך ואני כן מסתכל עליך, את רק לא רואה את זה!" מענין מאוד, כנראה אני עיוורת, אני אנסה להראות הכי טוב בשבילו והוא יבהה במחשב שלו, גם אם הייתי עושה לו מופע סטריפטיז הוא היה מעיף מבט של "לצאת ידי חובה" וחוזר להתעסק עם החתול או כל דבר אחר ממני, כי אני לא מענינת אותו מהבחינה הזו... זה עצוב בשבילי...אבל זה היה מקל עלי אם הוא היה מודה בזה!

אלמנט ראשון בזוגיות

אחד האלמנטים הראשונים בזוגיות זה להפנים כי סולם הערכים של כל אחד מבני הזוג לא בהיכרח זהה, כך שערכיות הדברים תהיה שונה לגבי אותו דבר. דומה כי את מבקשת שבן זוגך ינהג על פי סולם הערכים שלך, ואילו זה שהוא חי על פיו כלל לא בא בחשבון. על כהות רגשות דובר רבות ועוד ידובר, אין בכך כל רבותא. אם אינכם נשואים ואם את חשה כה גרוע עד כדי חוסר תקווה לשיפור, מה עוד את עושה במחיצתו של זה אשר מביא עליך יסורים ? עניין ההודאה אינו רלוונטי כלל וכלל. ואם הודה אז מה? אודה על האמת בתחושתי- המשבר לא בשל לקבל החלטות. צריך לגלות אורך רוח. כל טוב

היו

New member
אני מנסה לגלות אורך רוח...

אבל... אפשר להבין איך אני מרגישה, עלובה, דחויה, מושפלת מכוערת ודוחה כמו אישה בלה בת 100 כשהוא מעדיף להסתכל על הכוסיות ברחוב. אני איתו עדיין ורוצה להשאר איתו, לא נראה לי שזה אמור להיות ככה אחרי שנתיים סה"כ שאנחנו יחד! מה אני יכולה לעשות? לאשר את הצעירות והנשיות שלי אצל גברים אחרים??? אנחנו כבר בקושי שוכבים בזמן האחרון!

adam33

New member
לכאן ולכאן

לא היתי מציע לך להתחיל להלחם על הנשיות שבך בפניו כי לפי דעתי ברגע שהוא התחיל הוא לא יסיים זאת אומרת מי שמביט כל הזמן לבנות אחרות בסופו של דבר לא רואה מה שיש לו בבית אם היתנשואה אוליי היתי מציע לך לעשות דברים דרסטיים כמו טיפול בהלם אבל מאחר ואת רווקה וככה הוא מתנהג איתך כבר כעת אז אינך צריכה סמנים נוספים קחי את הפקלך ותעזבי אם באמת הוא יבין מה שהוא עושה הוא כבר ירדוף אחרייך מילים יפות ומצועצעות יש לרוב אבל העניין זה המעשה אם באמת הוא ירדוף אחרייך וירצה אותך אז את כבר תרגישי את המשיכה שלו גם אחרי זה אבל אם זה רק בכדי לומר לך מוצי קוצי אז הוא יחזור לסורו מהר מהר ואיני מבין את רואה את הכל שהוא רוצה אותך רק בשביל סיפוקו המיני זה לא מדליק אצלך נורה אדומה? הרי את אומרת שהוא לא יושב איתך בכל ערב ומדבר או שהוא משתף אותך בכל או אפילו יוריד את הירח בשבילך אז למרות שאת אוהבת אותו תאזרי אומץ..אלו דברים שגם אם תדברו בנכם אז הוא ימשיך בכך.. ויפה שעה אחת קודם.

seeyou

New member
כשהוא צריך את זה ...

חוזר על השקפתי שבכול מערכת יחסים יש מטרטת ברור ממכתבך שמה שהיה כמטרה העיקרית לפני הקשר וזאת של היום יש שותי כיום את רק מעונינת לשמור על הקיים ולא מוכנה להודות על פרשת דרכים ...לא ממש מעניין אותו הסקס בינינו ....זכותו לגלוש באתרי סקס ולהסתכל על כוסיות ברחוב ...אני כבר בשבילו סקסית כמו קופסת שימורים ריקה ....גם אם הייתי עושה לו מופע סטריפטיז הוא היה מעיף מבט של "לצאת ידי חובה" וחוזר להתעסק עם החתול או כל דבר אחר ממני, למדתי דבר אחד בחיים חברות-זוגיות זה לא רק ב"ובזמנים הטובים " וכאשר יש לבחור בין חברה לא טובה ללבד,מעדיף לבד(תקופה מסויימת) אם אחרי שנתיים את "מרגישה כמו זקנה מקומטת ועלובה שאף אחד לא מסתכל עליה," זה עצוב מאוד! ביטחון העצמי שלך שואף ל-0! את הזוגיות הנוכחי ,לדעתי,לא תוכלי לשקם! תחשבי לשינוי-תחזקי עת ה"ערך עצמי"+ביטחון עצמי...לא לחשוב על ביקורת קשה על עצמך.

mery1953

New member
למה לך להרגיש מושפלת?

חבל על הזמן שלך.רק בידייך האפשרות לבחור להיות בקשר אוהב ומכובד.זאת אהבה חד צדדית. בהצלחה

neshem1

New member
את מתארת מערכת נישואין אחרי 50 שנה

סה"כ אני אוהבת אותו....או שאולי נוח לו איתך ולך איתו. כולם פה הציעו לך חד משמעית תפרדו וכמו שאומרים יפה שעה אחת קודם. מי שרמת הסקסיות שלו מגיעה לקופסת שימורים ריקה במערכת זוגית של חברות ואחרי שנתיים בלבד, ומרשה שזה יקרה לו - איך להגיד לך די מגיע לו. אני לא מכירה גבר אחד שלא רואה סרטים כחולים או נכנס לאתרי סקס את יכולה להשתתף ולצפות יחד איתו או לתת לו להתעסק בפנטזיות שלך - אבל בשום אופן שזה לא יבוא על חשבונך.

בעיה

אין לך מה לחפש עם בן זוגך הנוכחי הקשר שלכם לא בריא בן זוגך לא אוהב אותך אחרת לא היה מתנהג אתך כמו שהוא מתנהג הוא רוצה אובייקט מיני ואת זמינה עבורו. קחי את עצמך בידיים ונתקי את הקשר הלא בריא הזה.במקביל עשי לעצמך טובה ועבדי טוב טוב על עצמך תתחילי להעריך את עצמך תפסיקי לנסות להבין אותו במקום זה פשוט נתקי את הקשר הוא לא שווה אותך כי הוא לא מעריך אותך וכי הוא לא אוהב אותך.

dfl

New member
מה השאלה בכלל?

עם כל הכבוד לאנשים שמנסים לעזור לך לראות את המצב דרך העיניים שלו, אני מאמין שהתמונה ברורה וחד משמעית: מדובר באיש שנמצא איתך מטעמי נוחות ויעזוב אותך ברגע הראשון שיהיה לו בסיס אחר לשינה, בילויים וזיונים. אין לך מה לחפש איתו אפילו עוד שעה אחת.

למעלה