בעיה

penga

New member
בעיה

כבר תקופה ארוכה שאני ובעלי מדברים בצורה מאוד שקולה על פרידה ואף גירושים. כבר חודשים ארוכים שאנחנו לא כל כך מסתדרים, אנחנו רבים על דברים קטנטנים ומכל וויכוח כזה עולה המילה רבנות. עם זאת, אחרי שאנחנו נרגעים אנחנו דווקא כן רוצים להישאר יחד ולנסות. אין לי כבר כוח למאבקים האלה. אנחנו נשואים כבר שלוש שנים והדברים לא ממש משתנים. מצד אחד כבר בא לי לקום וללכת ומה שיהיה יהיה, אבל מצד שני אני מרגישה שבכל זאת יש בנינו משהו מיוחד שאני עלולה לא למצוא שוב.

domdom1

New member
בעיה

לכו ליועץ ,כי יש לכם משברון חבל לוותר אל הזוגיות כזאות. לא תמצאי עוד זוגיות מיוחדת , היום אין מצייות בשוק

seeyou

New member
הרגשתך הם נכונים-../images/Emo140.gif

שלוש שנים ואין עדיין ילדים? מה היה הבסיס של מערכת היחסים שלכם לפני הנשואים? האם הישתנה משהו שגורם לחילוקי דעות? לפעמים אפשר ללמוד לחיות עם מחלה ולא חייבים לעבור ניתוח זה נכון-הפחד של לא ידוע משתק את ההגיון שלנו ולא פעם אנשים נשארים ביחד-וחיים בנפרד חשבון נפש לפני שהחול בשעון החול אוזל

penga

New member
המשך

עדיין אין ילדים משיקולי לימודים וכאלה. עכשיו כשאני מרגישה מוכנה הוא לא מרגיש מוכן עדיין בגלל הבעיות בזוגיות. ואני אומרת, אם אחרי ארבע שנים יחד הבן אדם לא בטוח שאיתי הוא רוצה להקים משפחה אז מה אני עושה כאן בכלל. התחתנו כשהייתי מאוד צעירה ועכשיו אחרי שלוש שנים אני מרגישה שאני השתניתי, שפתאום אני רוצה דברים אחרים מהחיים ואני לא בטוחה שאני יכולה לקבל אותם במערכת היחסים הזאת. אני בסך הכל מאוד צעירה, בת 26, ואני מרגישה שאם עכשיו אני יוצאת מהמערכת יחסים הזאת אז אני יכולה ללא חשש להתחיל דף חדש.

seeyou

New member
אם זה מה שאת מרגישה-../images/Emo57.gif

אז כול מילה שלי היא מיותרת רק את אחראית על גורלך למרות שלא תמיד מה שמתכננים זה מה שמקבלים מאחל לך הרבה הצלחה בהחלטות שלך

adam33

New member
יועצי נישואין

מנסיון לא פעם שמעתי מגברים גרושים שבעצם האהבה הראשונה שלהם היא זו שעלתה על כולם ולכן עדיף לך לנסות לשפר ולתת את כל כולך ובלבד לא להתגרש במחי יד ועוד יותר אם את מרגישה שבאמת יכול להיות יותר טוב ואם את צריכה עזרה ניתן לעזור.

penga

New member
יועץ נישואין

היום באמת החלטנו לנסות ללכת שוב ליועץ נישואין ולתת לזה עוד סיכוי כי בסך הכל אנחנו באמת אוהבים מאוד. הבעיה שלנו היא שכשאנחנו מתחילים לריב אז פתאום הכל נראה שחור ורע ורוצים לסיים. ממש כמו ילדים קטנים. מתי מגיעים לשקט ולשלווה ביחסים? אולי בגלל שאין לנו ילדים עדיין אז אנחנו משקיעים יותר מדי אנרגיות בלריב על שטויות ולקחת את זה רחוק. היינו אמורים להתחיל טיפולי פוריות שבוע הבא ודחינו את זה - גם עם זה קשה לי להתמודד.

למעלה