בעיה

diego girl

New member
בעיה

אני לומדת משחק והכל אבל יש בעיה.. איך מתפתחים..למשל כל החשקנים בטלוויזיה,לפני שמישהו הציע להם את התפקיד הראשון הם היו סתם לא ידועים אז השאלה שלי פה היא לאן צריך ללכת להרשם לאיזו סוכנות טובה שמודיעים לך על אודישנים וכו'... אני כבר משתגעת!

actress

New member
יש כאלה שלמדו בבתי ספר גם לא מקצועי

ם כמו תלמה ילין, אליאנס, ביה"ס לאומנויות, ויש כאלה שלמדו בבית צבי ניסן נתיב וכו'... תמיד אפשר לעקוב אחרי המודעות בעיתון ולראות מה ייצא מזה

diego girl

New member
את חושבת שאפילו אם אני לומדת עכשיו

רק במקום לא הכי מוכר אבל אפשר להגיד שזה מקום טוב שלומדים בו משחק כי אני הרי לא גרה בת"א וזה אז גם אם אני לומדת..את חושבת שייצא מזה שאולי אי פעם אני יהיה שחקנית? כי אני הלכתי בנתים ל-2 סוכניות שאמרו לי ככה וככה ובקיצור לא קיבלו אותי אז מה שאני מתכוונת לשאול פה זה שגם אם לא לומדים בבי"ס מוכר אז תיהיה הזמדנות לשמוע על אודישנים ואיך?

שלום לך:)

ךידע כללי- אני לא לומדת משחק בבית ספר מוכר. ואני בכל זאת אצל סוכנת שחקנים וקיבלו אותי למרות שאמרו לי שהם בד"כ לא מקבלים נערים מבתי ספר לא מוכרים. תנסי את מזלך. שיהיה בהצלחה:)

רק שתדעי

לא השם של בית הספר למשחק שלך צריך לקבוע, אלא אודישן. אני ראיתי בגרויות של תלמה ילין בתאטרון שהיו מסריחות כמו חתול דרוס, וראיתי אנשים שלמדו בבית ספר צדדי וקטן והיו מדהימים. הפואנטה היא שהאיכות האישית שלך שתעמוד בסוף על הבמה.

סתם עקב הזמן...

זה היה בשנה שעברה, ואני לא זוכר את השמות של ההפקות. אלה היו הבגרויות של י"ב ואני ראיתי שתי הפקות. אחת עם 6 שחקנים בערך ואחת עם 4 נראה לי. גם הבוחנת לא התלהבה מהן..

diego girl

New member
כנס שניה ../images/Emo26.gif

הבעיה שלי היא זו..איך אני אמורה להתפתח (הלגיע לאודישנים להרשם בסוכניות וכל זה)?

Bilbi Bat Gerev

New member
אני איתך ../images/Emo4.gif

הקטע זה, איך גיעים לאודישנשים של הסוכניויות? הם לא וכנים לשמוע בכלל אם לא למדת באיזשהו ביה"ס מוכר... ל"סלבריטי"- באיזה סוכנות את רשומה?

למעלה