ממממ...
בוא ננסה. קודם כל, נשאלת השאלה אילו שמות אתה נותן ל-CHECKBOX שלך. המקרה העדיף, לכל CHECKBOX יש שם מיוחד וייחודי לעצמו. כל מה שאתה צריך לעשות במקרה הזה הוא ללכת שם שם ולבדוק האם יש לך ערך כל שהוא לאותו CHECKBOX. הדרך לבצע את זה, היא כזו: בלולאה שמוציאה את ה- CHECKBOX שלך לתוך ה- HTML, תן לכל CHECKBOX שם בצורה הבאה: לקופסה הראשונה תן שם של :NAME1 לשניה: NAME2 וכך הלאה. תן משתנה כל שהוא שהוא יהיה HIDDEN שיכיל את כמות הסופית של הקופסאות (אם יש לך בלולאה 19 קופסאות למשל, הערך של המשתנה הזה יהיה 19). בשלב של שליפת הנתונים, כל מה שאתה צריך לעשות זה לבנות לולאה שתרוץ מ-0 (או מ-1) ועד 18 (או 19 אם התחלת מ-1), ולשלוף את המשתנים לפי NAME1... ועד האחרון. השיטה הזו אפשרית ומי למתחילים את דרכם ב-HTML, PHP ובכלל בתיכנות, הייתי אולי ממליץ ללכת לפיה, כי היא קלה להבנה, ליישום ובכלל מה שרואים זה מה שיש (כמעט WYSIWYG). שיטה מוצלחת יותר שלפיה אני הייתי הולך היא לתת לכל הקופסאות אותו שם: []NAME, השם הזה כאשר הוא מועבר ל-PHP מועבר בצורת מערך (ARRAY). ואז כל מה שיש לעשות הוא בדיוק כאילו ניגשים למערך רגיל, למשל:
$_POST['NAME'][$SomeCounter]
מקווה שהייתי ברור מספיק, בהצלחה, שנאור.