בעיה...

PsiChO

New member
בעיה...

טוב נו, את האמת שיקרתי, יש לי שתי בעיות, אבל מי ירצה לתרום כל כך הרבה זמן מהזמן הפרטי שלו בשביל לעזור לזולת, ובמיוחד לפסיכים מוכי גורל. הבעיה הראשנה שלי היא בעיה מעצבנת (בעצם גם השנייה אבל לא משנה), מאז ששינו את הפורום הזה (שינוי שאני מתנגד לו בתוקף) אני רואה אנגלית ומספרים הפוך, כל נסיון לפתור את הבעיה עלה בתוהו, Help Me (זה הפוך?). ולבעייתי השנייה. יש איזה אחת מהקבוצת קפואירה, שהיא ממש ממש יפה, הפסיכי תמיד חשב לעצמו שיהיה נחמד להיות איתה אך מעולם לא ניסה משהו ואין לו שום רגשות כלפיה (רק רגשות רווי הורמונים של גיל ההתבגרות). אנחנו מדברים הרבה, אבל משום מה רצה שמועה בקבוצה שאני דלוק עליה (?!) הכצעקתה (ככה רושמים את זה בכלל?)????. היא אפילו טוענת מול כולם - אני יודעת שהוא דלוק עליי! אני לא!!!!!!!!!!!!!! עלה לי רעיון לבוא אליה ביום שבת (יש אימון בפארק פה בעירי המכוערת), ולהגיד לה נוסח מאוד דומה לזה: ציפור לחשה באוזני שאת חושבת שאני דלוק עלייך. אז זהו שלא! מה אתם אומרים? איזה דרך לדעתכם הכי טובה ליידע אותה שאני לא דלוק עליה!!!! זה ממש מעצבן אותי שהיא מניחה משוה שהוא בכלל לא נכון. בעצה שלכם אל תשכחו שאני צריך לראות אותה ארבע-חמש פעמים בשבוע... תודה רבה לכם פסיכי*עזרו לי שאעזור לעצמי

V. Ghost

New member
מה אתה מתבייש אז מה...אם

מה קורה היום...אתה צריך להתבייש אם אתה דלוק עליה? צריך להתבייש אם היא חושבת ככה?תוריד לעצמך ת`אגו...אם תעליב אותה...אח``F גם עם הקפוארה היא תרביץ לך...וגם לא ייצא לך שום דבר יחד איתה להפך תפתיע אותה...תשאל אותה מה היא חושבת עליך....אם מפריע לה שאתה דלוק עליה.בלה בלה לא על אחריותי...מאחד שיש לו המון ללמוד בקשר לזה

PsiChO

New member
כנראה שלא הבנת...

אני לא דלוק עליה!!!!!!! מה שמעצכן אותי זה שהיא חושבת (יחד עם כמעט כל הקבוצה) שאני דלוק עליה ואני בכלל לא!!!. מקווה שעכשיו תבין קצת יותר טוב את המצב פסיכי*לא דלוק על חתלתולת המין (הכינוי שללה בקפוארה -קצ`יאן בפורטוגזית).

למעלה