בעיה

michal271

New member
בעיה

שלום לכולם אני בת 27 ולפני 3 חודשים איבדתי אצבע (שני גלילים באמה ביד ימין) בתאונה מטופשת. חוץ מהקשיים הפיסיים שנגרמו לי, יש גם בעיה אסתטית, עד התאונה היו לי כפות ידיים יפות ומטופחות. היום אני מתביישת לשים טבעות, ועל לכה בכלל אין מה לדבר. שאלתי היא האם יש כאן מישהי שעברה קטע דומה, ויכולה ליעץ לי. תודה מראש.

מיכל

מצטערת על העיכוב בתשובה שלי אני מבינה אותך כל כך התחושה הזו של חוסר שלמות ומושלמות היא מנקרת ואוכלת כל פינה טובה של אהבה עצמית אני מניחה שאני במקומך הייתי מרגישה אותו דבר ואפילו לא הייתי יכולה לכתוב על זה אז קודם כל כל הכבוד על הפתיחות דבר שני הזמן הוא תרופה מופלאה גם אם לא משלימים עם דברים לומדים לחיות איתם לומדים לכסות אותם לעדן אותן ולפעמים מכיון הכי פחות צפוי יש מענה תשובה ופיתרון... קשה למצוא אופטימיות ויכולת ציפיה לטוב במצבך אני יודעת שאני בהחלט הייתי משתגעת אבל בינתיים אין הרבה דרך לשנות את המצב לא??? אז צריך ללמוד לחיות עם זה ולאט לאט לנסות לחזור לשגרה הקודמת לטבעות ללק ואני חושבת שיש מקום בו יש תותבות לאצבעות אני לא יודעת איפה אבל כאחת שעובדת עם אנשים היתה אצלי לקוחה עם אצבע תותבת... אולי זה יכול להיות מענה ופיתרון?? תשארי איתנו ותעדכני

למעלה