בעיה...

• פותח הנושא eno1
  • פורסם בתאריך

eno1

New member
בעיה...

יש לי חבר שרב עם ידידה שלי (שהייתה חברה שלו) עכשיו הם חזרו לקשר (לא חברים אלא סתם ידידים) ומצד שאני אני מתחיל להתאהב בילדה הזאת עכשיו חבר שלי כל הזמן אומר לי איך הוא רוצה אותה חזרה ומבקש ממני מידי פעם לשאול אותה משהו עליו וכו' עכשיו הוא אמר לי שניראה לו שזה לא ילך בינו לבינה כי הוא חושב שהיא דלוקה עלי... ואני לא יודע מה לעשות אני רוצה לצאת איתה וכו' אבל לא נעים לי מחבר שלי (הוא חבר טוב מהגנון) אבל החבר שלי אמר לי שזה לא מפריע לו... למרות שאני מכיר אותו ואני יודע שזה כן יפריע לו מה כדי לעשות?!? אני חושב שאני יוותר עליה כי בכל זאת חברות של יותר מ10 שנים...

זאת בעיה קשה.. אבל לדעתי

אתה צריך לזרום בנתיים לראות מה הילדה הזאת רוצה ומה אתה בדיוק רוצה ומה חבר שלך רוצה.. ולא להחליט עדיין כי זאת באמת החלטה קשה תראה לאן דברים מתפתחים מקווה שעזרתי..

eno1

New member
עד מתי אפשר לדחות?

אני לא יודע עם זה מראה מה היא רוצה אבל לפני כמה זמן היא שאלה אותי בצחוק אם אני רוצה להיות חבר שלה... (ועד עכשיו אני לא יודע עם זה היה רציני או בצחוק - אני חושב בצחוק)

עד שתראה משהו שיבהיר את המצב..

נגיד שחבר שלך יתחיל קשר עם מישהי אחרת, או שזאת שאתה רוצה אותה תבוא ותדבר איתך ותיזום משהו בניכם. עד שתרגיש שזה הזמן המתאים שתתחילו את הקשר שלכם... זה יגיע

Fe

New member
תוותר עליה..

הרי חבר שלך ביקש ממך מידי פעם לשאות אותה משהו עליו. וכל הזמן אומר לך איך הוא רוצה אותה חזרה וגם אם הוא אמר שזה לא יפריע לו - מה אתה מצפה? שהוא יגיד שזה כן מפריע? הרי בתור חבר ילדות אתה בטח מכיר אותו טוב מאוד וחושש שזה כן יפריע לו. אז בשביל מה לנסות את הלב שלו... עדיף שאתה וחבר שלך תישארו כמו שאתם וגם אתה והיא תישארו כמו שאתם ..

nobodys girl

New member
שלום לך,

עצתי היא לא לדחות שומדבר, לא לנסות להתקרב אליה ולא לתת לו לשקר לך. זה מפריע לו עכשיו וזה יפריע לו בעתיד... לך זה לא היה מציק אם מישהי שאתה רוצה הייתה איתו? ברור שכן. תראה, אם תתחיל לנסות לברר ופה ושם יש סיכוי שתגלה שהיא מעוניינת ואז זה סתם יכאב להתנתק ממנה בשבילו אני בדעה של לוותר מראש יש הרבה אחרות, לא בטוח שהיא הכי טובה מבין כולן בהצלחה

אמממ...

לדבר עם החבר... לברר אם זה באמת לא מפריע לו... אם כן אז לא לצאת איתה...
אם לא אז לצאת איתה..

A M R

New member
שאאאאלום

אם הוא אומר לך שזה בסדר מצידו אז תסמוך עליו שזה באמת למה שהוא מתכוון.. חוץ מזה תלך אחרי הלב אתה רוצה אותה והיא אותך אז למה לא? אם חבר שלך מספיק בוגר הוא יבין שעשית את זה לא כדי לרמוס אותו או משהו כזה אלא כי אתם מאוהבים.. אפילו הוא שם לב לזה! תשתחרר, תזרום.. אם זה מה שאתה רוצה אז קדימה.. (במיוחד שגם היא רוצה אותך). תפוס את חבר שלך לשיחה, תסביר לו את המצב. בהתחלה הוא כן יהיה קצת עצוב ופגוע אבל זה יעבור לו מהר... כי הוא לא יכול להכריח אותה להיות איתו! בעיקרון הוא אמור להיות שמח בישבילך.. בהצלחה!!

ענת פ.

New member
לותר...../images/Emo31.gif לפחות לדעתי....

אני חושבת שבמובן מסוים החבר שלך סומך עליך, ואם תצא איתה זה סוג של מעילה באמון... לכן אני הייתי מוותרת... "לא הורסים אושר חכם בשביל גחמה טפשית" לך ולחבר שלך יש אושר חכם, אתם חברים עשר שנים... ואמנם זו לא גחמה טפשית מה שיש לך עם הילדה אבל בכל זאת זה הרבה הרבה פחות חשוב מהחברות שלך איתו...
אוהבת, ענת

למעלה