בעיה

בחורה אחרת

שני דברים: איך זה שלא שכבת עד עכשיו? האם לא בער בך יצר הסקרנות והצורך המיני כמו כל אדם? דבר שני. כנראה שאתה לא מגורה מאותה בחורה ספציפית ועליך לנסות בחורות אחרות. בהצלחה

aamm1

New member
בעיה

אני בן 27 וניסיוני המיני די דל. לפני חצי שנה שכבתי בפעם הראשונה (פעמיים) וזה נגמר די מהר. כיום פגשתי מישהי חמודה אבל במיטה היא לא כל כך מושכת אותי. מעונין בקשר אבל לא נמשך אליה מינית. בגלל זה או שלא בגלל זה אני לא מצליח להגיע איתה לזקפה. מה גם שלפני מספר חודשים התחלתי להשתמש בכדורי פרופסיה. כללית, אני מרגיש עייפות וחשק מיני די ירוד ובמיוחד עם זאת החדשה. הפסקתי להשתמש בכדורים למספר שבועות ודבר לא השתנה, כך שלא ברור אם הם קשורים לזה בכלל. מה לעשות? להשתמש בויאגרה (לפנות לאורולוג) או דרך אחרת לפתור את הבעיה. בפעם הראשונה (לפני חצי שנה) הצלחתי לחדור אבל השפיכה היתה די מהירה. גם כיום ניתן להגיע לזקפה בעקבות אוננות ממושכת אבל קשה מאוד לשמור עליה עד כדי שיחסי מין נורמליים נראים לי כבלתי אפשריים. אשמח לשמוע תגובות לפתרון הבעיה.

qt1

New member
aamm1 ברוך הבא לפורום ../images/Emo96.gif

היי. *תוכל לכתוב מה קרה בקשר הראשון שהיה לך? האם זה היה קשר ארוך או קשר קצר אשר כלל בתוכו 2 משגלים ופרידה? האם היו מעורבים בו רגשות שלך כלפי הבחורה? יכול להיות שאתה פגוע מהקשר ההוא? ** פרוספיה= כדור לטיפול בנשירת שיער? לא ראיתי שיש תופעות לוואי של זיקפה , כן ראיתי שבימים הראשונים לאחר הפסקת הטיפול עלולה להיות אימפוטנציה אבל זה כמובן עובר , וגם שהכדורים מאוד יקרים
***אינני מבינה מדוע אתה חושב שאתה יכול להגיע לזיקפה כאשר אתה כותב בעצמך שבקשר הספציפי הזה , אתה לא מעוניין בסקס , אלא בקשר בלבד!? אולי הציפיות שלך מעצמך גבוהות מדי? לא כל בחורה תגרום לך במהלך חייך לזיקפה ולא משנה החזות שלה , המרכיבים של משיכה מינית הם רבים. אתה מתאר עייפות , חשק מיני ירוד ,האם יש לך תעסוקה כלשהי? עבודה/ חברים? אולי קרה משהו לאחרונה שגורם לך לדכדוך אותו אתה מתאר? ****אני לא מתחום הרפואה ולכן אינני יכולה לשלול או להצדיק בדיקה אורולוגית ,אלא רק להציע = נראה לי שבדיקה אורולוגית תיתן לך נתונים מדויקים + - , אני לא חושבת שזה יזיק ולו רק כדי לשלול בעיה אורולוגית *****(שמן הסתם כיום היא בוודאי פתירה!!!). בפעמים הראשונות בהם (גברים)מקיימים יחסי מין - אתם גומרים מהר , זו התרגשות וזה עובר עם הזמן , לא צריך להתרגש מזה. ******מטריד מה שכתבת על אוננות ממושכת ועל הקושי לשמור על הזיקפה . אני כן חושבת שיש מקום לבדיקה אורולוגית ובמידה והכל תקין יש לפנות למרפאה לטיפול פסיכולוגי , אולי טיפול מיני אצל סקסולוג, אבל תורכי תורכי... בלי לחץ , נראה לי שלחץ הוא האויב של עצמך. אתה מוזמן לשאול כל שאלה אשר מטרידה את מנוחתך . כל טוב. qt1

qt1

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif../images/Emo82.gif../images/Emo63.gif

aamm1

New member
פירוט

הפעמיים הראושונות לא הייתי קורא להם אפילו במסגרת קשר. פשוט היו מעין התנסות ראשונה. מפריע לי שאני לא מגיע לזקפה אפילו שהיא לא מושכת אותי. חברים מספרים שהם שוכבים עם כל אחת ולא משנה אם מושכת אותם או לא. החשק המיני הכללי שלי באופן כללי ירוד יותר מאשר מלפני שנה-שנתיים. רצוי לציין שאני כן יכול להגיע לזקפה באוננות אבל לפעמים לוקח מעט זמן ולפעמים ממש המון. כמו כן, אני לא אדם ממש מסוגר, יש לי תואר ראשון מהאוניברסיטה, אני עובד, עושה ספורט ויש חברים פה ושם. האם זה לגיטימי לקחת ויאגרה רק בשביל כמה פעמים ראשונות שיקנה ביטחון? האם הויאגרה בכל מקרה מביאה לזקפה? אני מעונין לרכוש קצת ביטחון בתחום. אז מה ההצעה, לגשת לאורולוג?

qt1

New member
ישנם אנשים רגישים , ישנם פחות...

היי שוב. אני לא חושבת שהעובדה שאתה לא מגיע לזיקפה אם 'היא' לא מושכת אותך , צריכה להפריע לך , לא כולנו אותו הדבר . אז החברים מספרים , אז מה? אני מניחה שישנם גברים שיש להם זיקפה מכל קשר וישנם אחרים שזקוקים למשהו 'אחר' , קשר עמוק יותר , קשר , קשר... אני מנחשת שאתה זקוק לקשר 'אחר' מזה שיש לך כיום , ואולי כאן נעוצה הסיבה לחוסר הזיקפה. לגבי זיקפה באוננות , מצב רגשי משפיע גם על טיב האוננות / אורגזמה וכו'. אינני יודעת מה לומר לך לגבי ויאגרה , זהו תפקידו של עידן , אינני אשת מקצוע . במקומך , הייתי עושה בדיקות שגרתיות אצל אורולוג , ואם הכל בסדר הייתי מתחילה טיפול , יש לי תחושה שאתה סתם שורף זמן וחבל... אני מקווה שלמרות שלא עזרתי ממש , עזרתי במשהו. להתראות qt1

חזקוש

New member
את ממש לא מבינה, איך את מיעצת?

ויאגרה באה לפתור בעיות בכלי הדם ולשמור על רמת דחיסות הדם באבר המין. אבל אם אין לו לבידו מה זה שווה ? הבחורה תקבל אבר מין נוקשה, אבל לו לא תהיה הנאה מינית. הוא זקוק לטיפול בזה שאין לו לבידו.

qt1

New member
לא יעצתי לגבי ויאגרה

תקראי שוב זה לעידן- כפי שציינתי!!!

משיכה יש?

ואולי זו שאיתך לא מושכת אותך..רואה בה ידידה ותו לא.... חושבת שזה דווקא נחמד שגבר בגילך לא רץ לכל כוון כדי להיות כמו כולם.. כשתבוא אהבתך..מאמינה שזה יקרה ויקרה ויקרה ו.... בהצלחה

Rose81

New member
נראה לי

שאתה דחוף צריך ללכת לאורולוג ולפסיכולוג. בעיה לא קשה אבל יש. אם הבחורה לא מושכת אותך פיזית, עדיף שתעזוב אותה.

חזקוש

New member
אתה זקוק לסיוע רפואי כי אכן יש כשל

תפקודי מיני אצלך ואני מניח שיכולות להיות אחת משתי בעיות. א. בעיה בכלי הדם. ב. לבידו מאוד נמוך. לי נראה שזו הבעיה השניה שכן גבר בגילך בעל לבידו סביר יכול להגיע לזיקפה מתאימה לחדירה מכל נקבה כמעט ללא קשר לרגשות. בדוק אצל אנשי מקצוע מה יכול להעלות את רמת הלבידו שלך.

aamm1

New member
אז למי לפנות?

כשאתם כותבים "אנשי מקצוע" ובירורים לגבי ויטמינים שונים, אצל אמי הכוונה? לפנות לאורולוג או למישהו אחר? (לרופא המשפחה בקופ"ח אני מעדיף שלא לפנות). האם אורולוג יוכל לאפיין את הבעיה? בהנחה שזה ליבידו, האם ישנן דרכים לעורר זאת? האם אני אמור להיות במצב שאוכל לשכב עם כל אחת? אני רוצה להתחתן בשלב כלשהו ולמען האמת מה שחשוב הוא שאוכל לתפקד כמו שצריך. מקווה שיש פתרונות כלשהם לבעיה.

חזקוש

New member
לדעתי העניין מורכב.

חסרים לגבך נתונים כמו למשל משקל תזונה ונהגי חיים. למשל ,.עד כמה אתה עוסק בספורט? מהוא תפריט המזון שלך? מציאת פתרון לליבידו נמוך, אינה קלה ודורשת חיפוש. אולי כדאי להתחיל עם אורולוג ולהתייעץ אתו באלו מישורים עוד כדאי לפעול ולחפש..

למעלה