בעיה

liran610

New member
בעיה

שלום לכולם אם מישהו יוכל לעזור אז סבבה לפני כ-3 שנים עברנו דירה ומאז כל המזל שלנו השתנה מה שהיה רק הפך ליותר גרוע אני צריכה לצעען שחודש לפני שעברנו דודה שלי נפטרה וקרה שראינו אותה בחלומות וכמה פעמים הרגשתי כאילו מישהו דופק בדלת וכל פעם שבאתי לבדוק לא היה שם אף אחד רציתי לדעת את אתם חושבים שאולי כל המזל הרע הזה זה אולי מרוחות?!? הלכנו לכל מיני רבנים בקשר לעען הרע אבל .חלק אמרו שהם לא מצליחים להוציא ת"עין הרע" מאיתנו יש לכם אולי איזשהו רעיון לסלק את זה מאיתנו? האם כדאי לנסות לפזר קמח מסביב למיטה כמו שאתם מציעים? נ.ב דודה שלי היתה בן אדם טוב והיא היתה קרובה לאמא שלי מאוד יכול להיות שהיא מנסה משהו?

העצבנית

New member
../images/Emo91.gif תראי...

אני מציעה לך להכנס לאתר הבא ופשוט תצרי קשר עם בעל האתר (ghost) ואני בטוחה שהוא יעזור לך.

A lost angel

New member
אל תעשי את זה לעצמך..

גוסט הוא חרטטן רציני. אם את רוצה להעלים את המזל הרע, תעשי טיהור אנרגטי לבית. נגד שדים ורוחות רעות, פעמיים בשבוע תקריאי את תפילת שמע(בערב, לא בבוקר), ותתכווני למה שאת אומרת בתפילה, תקראי לאל. נגד מזל רע, תשטפי את הרצפה עם מים מעורבים במי ים, תשרפי קטורות מרווה בכל חדר, ותדליקי נרות לבנים. לפי המסורת הישנה את יכולה לטאטא ממזרח למערב, כדי להוציא את הרשע או לשרוף רוזמרין ומרווה. אלה השיטות שלי. בהצלחה. דנה

A lost angel

New member
תודה על הזלזול בידע שלי.

רק שתדעי שאני ממש לא מעריכה מתנשאים. אני לא ארד לרמה הזו, ולא אשאל ומאיפה את יודעת שזה לא. אני רק אגיד שקראתי מספיק ספרים ואתרי אינטרנט, ודיברתי עם מספיק בני אדם וישויות כדי להיווכח שמה שגוסט כותב באתרו יכול להכניס את האדם אך ורק לצרות. מניסיון אישי. אני לא מהאלה ששמעו פעם וחצי שהאתר גרוע והתחילו להפיץ את זה, אני קראתי והבנתי את האתר, וככה הגעתי למסקנה שהוא, פחות או יותר, הדבר שיכול להכשיל, בשיא הקלות, אדם שרוצה להכנס לעבודה המאגית. דנה.

העצבנית

New member
תראי... אם את מרשה לעצמך לזלזל בו..

וחוץ מזה, תרגעי... אף אחד לא מתנשא ולא מזלזל בך... הבן אדם הזה צבר נסיון של שנים רבות ולא נראה לי שאנשים יכולים לזלזל בידע שלו ובמיוחד אנשים שהם רק בתחילת דרכם (לעומתו)...

A lost angel

New member
אוקיי, ככה.

אני מאוד רגועה, אם אני ארצה להרגע אני אפנה לפסיכולוג. נכון, אני לא מתעסקת במיסטיקה 36 שנה. רק 4 שנים(ועוד שתי תקופות חיים שלמות, אחת כפגאני, ואחת כשמאנית). תסלחי לי, אבל אני כבר מזמן לא בתחילת דרכי, ואין לך שום זכות לומר לי אם יש לי או אין לי זכות להגיב לחוסר הידע והמקצועיות המוחלט שנאי רואה באתר. אני מכירה הרבה אנשים, בעלי ניסיון של שנים במאגיה, שיכולים להעיד על כך גם. אני מבינה שזה לא ברמה שלו, אבל אני מצטערת לבשר לך, יכלתי לצבור אותה כמות ידע, ואף יותר בזמן הזה. אני לא מזלזלת. אני שוללת. הוא כותב שטויות. ניסיתי את מה שהוא כותב שם, לפני איזה שנתיים. אפילו המדריכים הרוחניים שלי צחקו עליי! אני זוכרת שהיה לו חלק באתר, שבו היה כתוב 'בננות זה טוב לאימפוטנטים'. אני ואמא שלי ישבנו וקראני את הבולשיט הזה.. וישבנו עם ספר של קנינגהם ובדקנו. בננה(אם אני זוכרת נכון) - חיזוק פנימי. עכשיו תסלחי לי על כך שאני מאמינה לסקוט קנינגהאם, שנכשב לאחד מהכותבים הטובים ביותר בכל הנוגע לעבודה המאגית. דנה

העצבנית

New member
טוב...

גם אני לא מתעסקת במיסטיקה לא מאתמול ולא משלשום ואני מכירה כמה אנשים שנפגשו איתו והוא הוכיח להם שהוא מאוד מקצועי, מנוסה ובעל ידע מדהים... טוב, הוויכוח הזה ממש מיותר ולא נראה לי שהוא מתאים לפורום...

A lost angel

New member
רק מלראות את הסיאנס שלו נעלם לי כל

פוטנציאל להאמין שהוא יודע על מה הוא מדבר.

Flame

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני מנסה לנסח לך תשובה שתעזור לך.. לא ממש הולך לי.. אני ממליצה בחוםםם לפנות לפורום "רוחני".. אני בטוחה שיעזרו לך שם בצורה מתאימה הרבה יותר מאשר פה

A lost angel

New member
מה ל'רוחני'ולמזל רע?

אני חושבת שהאנשים כאן(מיוחס אלי ואל בטי, אולי גם שי)יכולים לעזור לה. אל תפסלי.

Flame

New member
הו לא לא

אל תביני אותי לא נכון.. לא התכוונתי ככה.. אני יודעת שאתם יכולים לעזור לה אבל בפורום רוחני יציעו לה הסברים ועזרה מסוג אחר..
אז יש סיבה להצעה שלי.. והיא לא שאתם לא יכולים לעזור לה..
אני לעולם לא פוסלת!

למעלה