בעיה

flowr..

New member
בעיה

בעיה

סתם , אבל אני אשמח אם למישהו תהיה עצה... לפני חודשיים בערך הגיעה תלמידה חדשה לכתה שלנו. פה ושם הייתי מדברת איתה (``היי, מה נשמע`` וכאלה). עכשיו היא די חברה שלי. בכל מקרה, היום בערב היא הולכת לשכונה שדי קרובה אליי (קילומטר בערך) לחברות שלה, היא עצמה גרה כמה ערים מכאן. בגלל שהיום יום שישי ואין אוטובוסים ולא יהיה לה איך לחזור, היא ביקשה ממני שהיא תבוא לישון אצלי. טוב, מה איכפת לי, שתבוא. אבל שאלתי את אמא שלי אם זה בסדר שהיא תבוא לישון אצלי, ואחרי 5 שעות של צעקות מצד אמא שלי על כמה שהיא לא מסכימה, אני לא ממש יודעת מה לעשות... אין לי את הטלפון שלה ואני לא יכולה לזרוק אותה לרחוב ב-2 בלילה. עצות, מישהו?

Ey@L

New member
מצב בעייתי

קודם כל היית צריכה לשאול את ההורים שלך לפני שאמרת לה לבוא - היה חוסף הרבה צרות, אבל עכשיו זה אבוד.בכל מקרה תוכלי אולי ללכת לישון אצלה (ההורים שלך יסכימו?) - ותמיד יש מונית. או שפשוט תצאי איתה עד אור הבוקר ואז בבוקר אולי כבר היא תמצא דרך לחזור הבייתה (ושוב אם ההורים שלך יסכימו?) תוכלי תמיד אולי להזמין כמה ולעשות מסיבונת בבית שלך (ושוב אם ההורים שלך יסכימו?) ולא ניראה לי שיש לי עוד הצעות, שלך, אייל

goldy

New member
את תצטערי על זה!

קודם שואלים, אח``כ מבצעים! היא תישאר לישון אצלך, אבל אימא שלך לא תשכח לך את זה. מצד שני אם תראי לה שהיא לא תנשך אותה, אולי היא תסכים, ותראה שהמצב לא נורא כ``כ. באופן כללי הייתי אומר שהיא תישאר לישון (הרי את לא תזרקי אותה לרחוב ב 2 בלילה) אבל אימא שלך לא תשכח לך את זה.

למעלה