בעיה...=\

• פותח הנושא dor_
  • פורסם בתאריך

dor_

New member
בעיה...=\

אני מחפש פרק 102 של דרגון בול(בקאזה) ואו שזה לא מוצא לי או שזה מוצא לי הרבה סוגים של פרק 102...בשמות פרקים שונים וגדלים מגוונים..אז אני רק רוצה לדעת...איך קוראים לפרק 102: Kuririns Death, the Frightening Hatred או The Terror of Lord Demon Lord Piccolo

Son Gohan

New member
תשובה

ביפנית הפרק נקרא Kuririns Death, the Frightening Hatred פרק 103 זה The Terror of Lord Demon Lord Piccolo באנגלית פרק 102 נקרא Enter King Piccolo ו103 נקרא Tambourine Attacks

Yadun

New member
עוד משהו

אם אתה מחפש איזה פרק אל תסמן VIDEOS כי רוב הפרקים שהם לא באנגלית הם קובץ RM וזה לא מופיע כ VIDEOS ד"א יש 102 באנגלית? כי אני הגעתי עד תחילת הטורניר באנגלית ואז זה כבר יפנית

Son Gohan

New member
הורדתי מ

102 עד 153 אבל האיכות ממש ממש גרועה ברוב הפרקים

dor_

New member
אוקיי טודא, עוד משהו:

1.הורדתי את 102-103 וזה שם לי אותם בתוכנה אחרת(משהו jet), ואם אני מנסה להפעיל אותם דרך המדיה פלייר זה לא פותח לי אותם... 2.למה הם באיכות כזאתי קקי(גם 104 שעכשיו מצאתי..=\)?!...

KeNNy7

New member
יש את 102 באיכות טובה כאן

ובאנגלית http://www.saiyan-city.com/index.php?id=fulldbeps

dor_

New member
30 מגה זו איכות טובה??=\

תודה אבל בקאזה יש יותר טובים..=\

KeNNy7

New member
זה בפורמט RMVB וRM

יש שם גם סרטים של 70 MB בפורמט RM ואיכות מצויינת אני הורדתי סרט של 300MB והיה לזה איכות הרבה יותר מגעילה

KeNNy7

New member
יש לך ריל פלייר

אם אין לך אז ברור שהוא לא יעבוד

Evil Beast

New member
אבל רוב מה ש100 הרבה יותר טוב

יש לי את הפרק הראשון באנגלית של דיביג'יטי ב100 מ"ב וזה יותר טוב ממה שמצאתי ב30 מגה(זה היה פשוט קקה)

thorondor

New member
זה משתנה מפורמט לפורמט

בדרך כלל הקובץ היותר גדול שתמצא, הוא היותר איכותי, לפחות בקבצי avi.

דן כפכף

New member
יש לי רעיון מה זה טוב..

או שבמקום להוריד את זה, תסתכלו בטלוויזיה, או אם אתם ממש ממש סקרנים ולא יכולים לחכות אז תסתכלו על תקציר ב-yes או בעיתון, וזה ממש לא ביפנית:)

אם היית חכם, ואתה לא,

היית מסתכל קצת בפורום ומבין שאנשים פה לא ממש מתים על ערוץ הילדים ולא עם התוכנית שהם משדרים, שמשום מה הם מעיזים לקרוא לה DBZ.

למעלה