בעיה

בעיה

בזמן האחרון, אני לא מרגיש הומו. אני נמשך עדיין לגברים כמובן...... אבל אני לא מרגיש את ההומואיות שבתוכי, קשה לי להסביר את זה, כאילו הריגוש שהיה לי שאני שונה ומיוחד, שאני הומו, שזה סוד. באמת קשה לי להסביר את זה.. אני לא יודע איך להחזיר את הריגוש הזה חזרה, יש הצעות ?

resputin

New member
אני חושב שאתה מתאקלם.

כמו כל דבר חדש, באה איתו הרגשה חדשה. אתה הרגשת ריגוש כזה, שאתה שונה ומיוחד, שזה סוד שאתה הומו. אולי זה כבר לא סוד? גילית למישהו? אולי הפכת מאורה כ"כ, שאתה יודע שאתה לא מיוחד ושונה עקב הסיבה הזו? משהו השתנה, שיזם את השינוי הזה? אני לא חושב שאפשר להחזיר את ההרגשה ההיא.. את הריגוש הראשוני. אני חושב שאתה עברת מאז שגילית, עד עכשיו ובטח עוד תעבור- הרבה שלבים של קבלה. אז אולי רגשות הגילוי המדהימים היו הKickstart הגדול ועכשיו זה קצת דועך.. אבל איזה רגש אחר, החליף את ה'התרגשות' ההיא?

אני עם רספיוטין

זה לא משהו שיכול ממש לחזור, לא בטוח שיחזור לפחות. ודע שאתה לא לבד, אני יכול להעיד שבהתחלה כשסיפרתי לאנשים הייתי כל כך נרגש ומפוחד...היתה הרגשה מוזרה כזאת אחרי שסיפרתי, קסומה אפילו...ועכשיו רוב הפעמים זה לא ביג דיל, לא כי לצאת מהארון זה חסר חשיבות(ההפך הוא הנכון), אלא כי אני התרגלתי ואני פחות מפחד. אולי גם אתה פחות מפחד. בכל מקרה, ההומואיות שבתוכך היא רק חלק ממך. מעבר לה אתה אדם שלם, כמו שזה שאני חייל(לצערי) זה רק חלק קטן ממני, במובן הגדול יותר אני ישראלי, בנאדם, הומו ויש לי מספיק זהויות ודברים שמרכיבים אותי. בתכלס מותק, אתה מקסים. תצטרך להאמין לי כשאני אומר שאתה מיוחד, כי ריגוש זה לא הכל בחיים...

למעלה