בעיה

בעיה

יש לי ילדונת בת שנתיים ושבעה חודשים היא יונקת רק את הצהריים לפני שהיא נרדמת קשה לה לותר על הכייף הזה הבעיה היא שאני בהריון שני שבוע 28+5, הבת שלי נולדה בשבוע 28+2 והפעם אני כבר נמצאת בשמירה ומקבלת פרסולאט שלוש פעמים ביום 20 מיליגרם כול פעם כי הרופא מקוה שהצירונים הקטנים יפסקו , מדובר על צירים ממש חלשים שאפילו אני לא מרגישה אבל הם קימים לפי המוניטור ולפי התקשיות של הבטן, אני מנסה להוריד לבת שלי את יניקת הפינוק הזו בצהריים , רציתי לדעת בנתיים האם עקב הכדורים ההנקה הזו מסוכנת לבת שלי?? יש לציין שחשבתי שכבר אין לי חלב אבל ביומיים האחרונים ראיתי שיש משהו שם בציצים. תודה מראש שירלי

It is normal to have contractions

during the last weeks of the pregnancy.....they are called Braxton-Hicks contractions and their job is to prepare the uterus for the big event. They are not a sign that the pregnancy is at risk. If you want the baby not to breastfeed, then tyr to interest her in something else before the rest. HOw about the book "Good Night Moon" which is translated in Hebrew. there is a fun game to play with that book. she has to find the mouse on each large colored page. YOu can give her a choice, either tsitsi or Good Night Moon. I bet she will choose the book more and more often until it will replace the breastfeeding.​

justmom

New member
תרגום: נורמלי לחוש צירים

בשבועות ההריון האחרונים... קוראים להם צירי ברקסטון היקס ותפקידם להכין את הרחם לקראת האירוע הגדול. הם אינם סימן לכך שההריון בסיכון. אם את רוצה שהתינוקת שלך לא תינק, נסי לעניין אותה במשהו אחר לפני המנוחה. אולי הספר "לילה טוב ירח" שתורגם לעברית? הספר מכיל גם משחק נחמד - היא צריכה למצוא את העכבר בכל עמוד צבעוני גדול. את יכולה להציע לה בחירה - ציצי או "לילה טוב ירח., אני מוכנה להתערב שהיא תבחר בספר לעיתים יותר ויותר קרובות, עד שהפסר יחליף לגמרי את ההנקה.

justmom

New member
אסתר, סליחה שאני מתערבת...

אבל אם היא על פרסולאט יש לה צירים ממש - אני הייתי על פרסולאט משבוע 22 עד שבוע 34, כדי לעכב צירים ממש ולא ברקסטון היקס.

YOu may be right that they are real

contractions, but usually you would feel real contractions, especially in a second birth while, Braxton Hicks may go unnoticed except for hardening of the uterus. The fact that she got medication doesn't prove anything......doctors need to give meds.......whether they are needed or not. IN any case, if there is any doubt that breastfeeding is putting this pregnancy in danger of early termination, then she should try very gently to focus that baby's attention on something else.​

לאה_מ

New member
תרגום: אולי את צודקת שאלו צירים

אמיתיים, אבל בדרך כלל תרגישי צירים אמיתיים, במיוחד בלידה שניה, בעוד שבצירי ברקסטון-היקס אפשר לא להרגיש, למעט התקשות של הרחם. העובדה שהיא קיבלה תרופות אינה מוכיחה דבר........ רופאים צריכים לתת תרופות........בין אם הן נחוצות ובין אם לאו. בכל אופן, אם יש ספק כלשהו שמא ההנקה מעמידה את ההריון בסכנה של סיום מוקדם, כי אז עליה לנסות בעדינות למקד את תשומת הלב של התינוקת במשהו אחר.

למעלה