בעיה..

unita

New member
בעיה..

שלום אנשושים.. שמעו.. אני כבר 5 שנים צמחונית (כיום אני בת 16..) אבל זה לא ממש רלוונטי.. מה שרציתי לשאול זה שחבר שלי בא לי ביציאה פתאום שנשים בהריון חייבות לאכול בשר אחרת העובר יפגע... ואני צמחונית מסיבות אידיאולוגיות אז לא יקרה מצב שאני אכניס בשר לפה.. מממ.. ידוע לכם משהו בקשר לזה?...

f rat1

New member
היו כמה מחקרים בעניין, אבל

נראה לי שהמסקנה הסופית היתה שנשים בהריון צריכות לשמור על תזונה מאוזנת בין אם הן צמחוניות / טבעוניות ובין אם לא. הבשר זה לא מה שמשנה - מה שחשוב הוא שהן מקבלות את כל המרכיבים שהגוף שלהם צריך כדי לאפשר התפתחות תקינה של העובר. אין לי קישור למאמרים בנושא, אבל אני מניחה שאחרים יוכלו לעזור לך בזה.

לימור75

New member
לא מדויק

ואני מקווה שטת לא מתכננת הריון העתיד הקרוב. נשים בהריון זקוקות לכמה מרכיבי תזונה, כמו למשל סידן. אין בעיה לקבל את כל הרכיבים ממזון צמחוני/טבעוני ויש גם כדורים שאפשר לקחת להשלמה. החשוב יותר הוא שהגוף שלך יהיה במצב טוב לפני ההריון (לא תת-משקל, לא מחסור באבץ, לא מחסור בסידן) וזה קשור לאורח חיים בריא רגיל של כל צמחונית שמודעת לגוף שלה.

דנההההה

New member
ובהמשכ לדבריה של לימור

אמ לא תקפידי על תזונה מאוזנת ומלאה לפני ההיריון, אז עלולימ ל"הכריח" אותכ לאכול בשר ע"מ שלא תזיקי לתינוק/ת.

Neta558

New member
בכלליות-זה לא נכון

הנה כמה קישורים בנושא: הריון בלי בשר Vegan Nutrition in Pregnancy and Childhood Vegetarian Diets for Pregnancy אם הוא רוצה שמות של ילדים בריאים שנולדו לאמהות צמחוניות וטבעוניות, אפשר לסדר גם את זה. בגדול, את יכולה פשוט לספר לו שהוא ניזון מיותר מדי מיתוסים. אגב, בקישורי הפורום יש קטגוריה של "ילדים ומשפחה", שם תוכלי למצוא קישורים נוספו הקשורים לנושא.

TheHead

New member
חזירה / פרה יקרה

מאחר שאנחנו דומים להם ביולוגית מאוד מאוד מאוד (השתלות וכו') לא יפתיע אותי (למרות שלא בדקתי את זה) שכמו שהם לא אוכלים בשר לפני ההריון וכיוב' - גם אנחנו לא צריכים! (כות!). אנחנו אפילו שותות חלב של פרות שלא אכלו סטייקים. וכו' וגו'.

TheHead

New member
נ.ב.

קראתי פעם איפשהו במאמר על כל מיני סטטיסטיקות מטורללות שבן אדם בולע בממוצע 8 עכבישים בחיים בזמן שהוא ישן. אין לי מושג איך הם הגיעו לזה אבל בכל אופן לא צריך להיות קיצונית ולומר שלא תכניסי בשר לפה בשום מקרה שהוא :)

עברתי הריון בלי בשר

הסתדרתי מצויין ו
תום יצא מאוד מוצלח
. גם חמותי עברה 3 הריונות בלי בשר, וכולם יצאו בריאים לגמרי.

למעלה