בעיה

yaniv3000

New member
בעיה

שלום לכולם עברתי לקטנוע 150 הרואיזם (ה-FZR רושש אותי ) שבוע שעבר נגנב לי המצבר ממנו. תאמינו לי אנשים פסיכים, אני ממש שמח שלא גנבו את הקטנוע אלא לקחו רק את המצבר. הלכתי ושמתי הזעקה, סטינג 2003CP, אולי יש לכם עצה מה אפשר לעשות כדי למנוע התעסקויות מיותרות?

einavz1

New member
הייתי ממליץ

לחוסיף לאזעקה שלך צופר עם סוללת גיבוי. מח שקרה אצלך,ברגע שנותק המצבר האזעקה נוטרלה אבל ברגע שיש בנוסף צופר גיבוי ומישהו מנטרל את המצבר האזעקה כביכול ממשיכה לעבוד וממשיכה להרתיע ולהתריע. לפרטים נוספים אתה יכול לפנות לאבזריון ונשמח לפרט יותר 5158847/8-03

yaniv3000

New member
יש לי סוללת גיבוי

במקרה שלי גנבו את המצבר כי לא היתה לי אזעקה, הוספתי אותה לפני כמה ימים. הייתי רוצה לדעת האם אפשר לעשות דברים אחרים והאם אזעקה זה הפתרון?

C O L T

New member
כמו תמיד - אם אתה שם בשביל להגיב

אזעקה לבד לא תעשה שום דבר, וגם אם תנגן כל היום, לא תבוא משטרה. שווה להוסיף כיסוי, רצוי כזה שניתן לקשור, למרות שהיום כמעט תמיד יש פתחי קשירה. התעסקות עם הכיסוי עלולה להפעיל את האזעקה, בנוסף לזה, קשה יותר לגנב לראות את המיגונים הקיימים, ולכן יש סיכוי סביר שיחפש לו קורבן אחר, פחות ממוגן, ולא חסר. ניתן להוסיף ביפר לאזעקה, המגדיל משמעותית את יכולת התגובה, למרות שגם אלה לא ממש בעלי קליטה אמינה, וגם אם תגלה מקילומטר שהאזעקה הופעלה - לא תמיד ניתן להגיב בזמן. הכיסוי הוא אמצעי זול ויעיל, שווה להוסיף כמה שיותר מהר, הביפר זה דבר יקר, אז לשיקולך.

למעלה