בעיה..

בעיה..

היי ! יש לי בעיה ... אני בחורה שמנמונת ( מידה 44) לפעמים אני מוצאת בגדים בחנויות "נורמליות" למרות שזה לא קורה הרבה לצערי...אמרתי לעצמי שזהו אני לא נכנסת יותר לחנויות כאלו כי רק יוצאת לי הנשמה לראות את כל הבגדים היפים שלא יעלו עליי בחיים, ועוד יותר קשה לראות את כל הבנות הרזות שמודדות בגדים ובא לי לרצוח אותם איזה יפה כל דבר יושב עליהם. הבעיה שלי היא... שאין לי אומץ להכנס לחנויות למידות גדולות...אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני פשוט מתפאדחת להכנס באמצע רחוב או בקניון לחנות שנקראת "מידות גדולות" שחס וחלילה אנשים לא יראו אותי , כאילו שהם לא רואים שאני גדולה גם ככה. מה עושים עם הבעיה הזאת??? תודה רויטל

DREAM111

New member
היי רויטלוש ../images/Emo13.gif

קודם כל מפסיקים לדפוק חשבון לאחרים. אף אחד לא חייב לדעת למה את נכנסת לחנות למידות גדולות, אולי את קונה מתנה לחברה? והכי חשוב את צריכה להרגיש מספיק נוח עם עצמך כדי להיכנס בעצם לכל חנות כדי למצוא את מה שהולם ומתאים לך בלי קשר לסביבה. היום רוב החנויות למידות גדולות מתעסקות כבר גם עם מידות הביניים ואפילו פחות מכך אז היום אין בעיה בכלל להיכנס לכל הרשתות. קניה מהנה.

צודקת

צודקת במאת האחוזים.. ואני קבעתי חד משמעית ששבוע הבא כשאני אהיה בחופש אני הולכת ומחפשת לי חליפת גינס מהממת מאחת מהחנויות למידות גדולות ולא דופקת חשבון לאף אחד!!!!! תודה רבה רוי

DREAM111

New member
טוב מאוד לך.

כל הכבוד על ההחלטה אני ממש שמחה בשבילך
אבל תדעי אח"כ את חייבת לבוא לספר מה קנית ואיפה. פה בפורום כל תזוזה לחנות מתועדת.
תהני ועל תשימי על אף אחד כי גם לך מגיעה חליפת גינס מהממת.

למעלה