בעיה...

Hell is beige

New member
בעיה...

יש מישהי מהשכבה שלי, שאני די מעוניין בה ואתמול והסתובבנו ביחד ו.. קרה מה שקרה (חחח... ג`נטלמן לא מספר). עכשיו היא בהתלבטות כי יש לה רגשות אלי אבל גם למישהו אחר (שבמקרה שלו זה חד סיטרי)... עכשיו אני פה די מתוסכל ואנחנו במבוי סתום... מה לעשות?

hasaroot

New member
fight!

גם אם זה לא רשמי - אל תתן לו סתם לקחת אותה האמת היא שגם לי יש קראש על ידידה שלי וגם לברנש אחר ואני מתכנן דייייבור (במלעל) איתה אז אם אני יכול לעשות את זה - גם אתה בהצלחה.... hasaroot

Hell is beige

New member
תשמע

קודם כל, אני לא יודע מי זה השני... חוצמזה אני כבר מדבר איתה, אנחנו פשוט לא מגיעים לשום מקום...

goldy

New member
מה א-ת-ה רוצה ממנה?

אם תחליט שאתה רוצה אותה אז תאמין לי שהשיחות שלכם יגיעו לאן שהוא. אם תתרכז בזה שיש לה מישהוא אחר ואתה לא יודע מה לעשות בנידון אז היא תעזוב אותך כי היא תחליט ש``זה לא זה`` ואז באמת תצטער. עצה שלי: אל תבזבז זמן! אם אתה יודע שיש סיכוי שהיא פנויה ואתה רוצה אותה לך על זה!

Hell is beige

New member
כנראה שלא הבנת אותי

אתמול יצאנו והיה לנו אחלה של לילה (שבו חשפתי את מה שאני מרגיש). אבל אני ידעתי מראש שהיא מעוניינת במישהו אחר.. עכשיו היא בדילמה... ואני הלכתי על זהף אבל עכשיו כשהיא מדברת איתי שהיא לא יודעת מה לעשות, מה אני אעשה? אאנוס אותך? אני לא ממש מבין מה הכוונה שלך...

MOR@N

New member
בתור בחורה...

אני חושבת שאתה צריך לנטוש ...היא בעצמה( אם באמת יש לה רגשות אלייך )בסופו של דבר היא תחזור...היא בסך הכול נהנת מצומת הלב...אני לא באה בכוונה לפגוע בה או משהו כזה אני לא מכירה אותך ולא אותה אבל כשיש תשומת לב מבן שמחבבים או נמשכים אליו יש גם את הזמן של ההתלבטות ולבנתיים לתת לך לחכות והיא נהנת לה... אז תפרוש היא תחזור...ושיחות אומנם עוזרים אבל לא שהיא לא בדיוק יודעת מה היא רוצה מעצמה... מורן מקווה שעזרתי...

Hell is beige

New member
אתם לא מבינים...

היא לא משחקת משחקים, היא לא עושה את עצמה קשה להשגה, היא לא ביצ`ית... היא מבולבלת בדיוק כמוני... ובקשר ללעזוב אותה ולחכות שהיא תבוא אלי... זה בדיוק מה שאני לא הולך לעשות, כי כמו שאמרתי, משחקי אהבה זה לא הקיק שלי...

Ey@L

New member
יש לי עצה בשבילך....

OK, זה יש לה רגשות כלפי מישהו אחר זה לא בשליטתך ואין לך מה לעשות עם זה. אז מה כן יש לך לעשות עם המצב? הרי לא תוכל להיות איתה כשהראש שלה אצל מישהו אחר. אז לדעתי פשוט תן לה שבוע, שבועיים לחשוב על הכל.... אבל, תהיה נורא קרוב אליה בתקופה הזאת, שלא יווצר קשר של ניתוק ביניכם!!!

מתח

New member
אין רגשות לשני אנשים

זה לא ככה. זה לא רגשות, זה משיכה. אתה לא יכול לאהוב שני אנשים, מבחינה רומנטית באותו הזמן. לפחות לא פגשתי מישהו/י שבכנות היו ככה. מצטער, אבל בדרך-כלל ככה מורחים אנשים. שאל את Eclipsed By The Moon, ממה שקראתי היא די נדפקה בנושא (או לפחות זה ייקרה בעתיד, אני מבטיח). אני מציע שתחשוב קצת על כל העניין, ותסדיר את זה איתה. וויילה!

ENIGMA

New member
בלה (אין לי כותרת)

אם היא לא בטוחה במי היא רוצה ``לבחור`` סימן שהיא לא רוצה אותך מספיק בשביל לבחור בך ואז הקשר שלכם יסתיים מהר ובלה בלה בלה אבל עדיין אני אשמח לדעת איך העניין יתקדם אניגמה

למעלה