בעיה!!

crazy girl

New member
בעיה!!

אז ככה... יש לי חברה.לחברה הזאת היה חבר(אהבתי אותו שנתיים) הם נפרדו. לי היה חבר ונפרדנו לפני 3 חודשים.החבר לשעבר שלי חבר טוב של החבר לשעבר של חברה שלי(קצת מסובך!!). אני ואותו חבר לשעבר של חברה שלי מתים אחד על השני ואנחנו ביחד אבל הם(חבר שלי לשעבר,וחברה שלי) לא יודעים!!! אנחנו בקושי רואים אחד את השני ולפעמים אנחנו גם בקושי מדברים. לפעמים אני באה לחבר שלי לשעבר סתם לשבת אצלו(סה``כ הוא ידיד שלי) וזה שאני איתו נמצא שם וכשאף אחד לא מסתכל אנחנו מתנשקים או משהו כזה.אם חברה שלי תדע... היא תהרוג אותי!!!!!! ואם חבר שלי לשעבר ידע הוא יהרוג אותו וגם אותי. אהבתי אותו מכיתה ח` ועכשיו יש לי הזדמנות להיות איתו.מה אני אמורה לעשות!? HELP ME!!!!!!!!

Oi Vey Zmir

New member
שאלה!!!

שאלה לי אלייך ותעני לי (חס וחלילה, לא התכוונתי בציווי) בכנות, ילדתי: האם כל פעם כשנקבה/זכר/באמצע (שיודעים עברית, כמובן) קמים בבוקר ויש להם שאלה קיומית, למשל: ``האם לבגוד בחבר שלי עם פינצ`ר סקסי?``, ``האם זה מוסרי להחליף את הגרגרים של החומוס בסנדביץ` של החברה של חבר שלי לשעבר בנפצים אלימים במיוחד?``... נמאס לי נמאס לי נמאס לי. אולי אני מקנאה שאני לא יכולה לשאול אתכם, אבל איזו סיבה יש לי באמת?! לחלוק את הדברים שאני לא מספרת לחברות שלי עמכם? אז למה כל פעם שלמישהי או מישהו יש בעייה (בעייה?) הוא ישר חושב על username מתוחכם במיוחד...איך זה עובד? את מספרת למישהו שיש לך בעייה ואז הוא אומר: ``אה! יש לך בעייה ואין לך למי לפנות? הקלידי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/mts1/AddMsg.asp?Id=116&Msg=0000110309 (אני לא בטוחה שהוא אומר את כל זה כי זה ממש ארוך) ותשאלי את האנשים שם, הם בטוח יודעים יותר ממני. קטונתי``. האם רונה, מיכל, נעמה, דולצינאה וכדומה הן גם יועצות בשעות הפנאי? לעולם לא נדע. אוי

Oi Vey Zmir

New member
אההה!!! יש לי קצר במוח

והמשפטים שלי לא מתחברים היום אוי, :/

אני נעלבתי.

אני לא כל כך אוהבת ששמים אותי עם מיכל ורונה באותה הקטגוריה. תודה מראש. דולצינאה.

זה די פשוט

כן. פשוט ככה. כשיש בעיה שאתם לא רוצים לספר לחברים שלכם יש שתי אופציות- הראשונה היא לכתוב יומן, אבל למה?! -אפשר לכתוב ככה שכולם יקראו ויוכלו להגיב! תחשבי על הקונספט- יומן שמורכב מהרבה מוחות סובייקטיבים שלא רק יקשיבו אלא גם יגיבו! אז למה לא? זה לא מעניין אף אחד? דוקא אותי זה עניין, וכתגובה למה שזאתי כתבה בהודעה הראשית אז אני רק רוצה להגיד לך שאם את אוהבת אותו אני לא מבין מה הבעיה. אם חברה שלך היא באמת חברה שלך היא תוותר לך, ואם את באמת אוהבת אותו וחברה שלך לא תוותר לך - בעיה שלה, לא? זהו. מהאדם שסיפר הכל פה בפורום, ונכנס ללא מעט בעיות בגלל זה. נ.ב. עברתי ירפ``א ב, מחכה לגיבוש לטיס. דוד.

flowr..

New member
תגובות זה בדיוק הדבר

שבן אדם שכותב יומן מפחד ממנו. הוא חושב לעצמו: ``מה אם לא יאהבו את מה שכתבתי? מה אם יתנו לי ביקורת חריפה שתפגע בי?``... וחוץ מזה, יש הרבה דברים שיותר מדי אישיים ופרטיים ורגישים בשביל לכתוב אותם בגלוי... ובגלל זה יש אנשים שמעדיפים לכתוב יומן.

בואנה, את יותר מבלבלת ממני.

זה נורא, על מה לעזאזל את מדברת? עם מי התנשקת? מי היה חבר של מי? למישהו יש איידס?! ללא ספק, את יותר מבלבלת ממני.

למעלה