בעיה

בעיה

מה אני עושה כאשר הפליימייקר 0 שהוא השחקן הכי טוב שלי רוצה לעזוב למועדון גדול?? הוא התחיל ממחיר 2 מיליון והיום הציעו לי עליו 5 וחצי... הוא אומר שהוא רוצה לעבור למועדון גדול ואני לא יודע אם להשאיר אותו אצלי בניגוד לרצונו או לשחרר אותו למועדון אחר ולעשות כסף טוב עיזרו לי

stas51

New member
פרטים

מי השחקן, איזה קבוצה אתה מאמן, ואיזה קבוצה רוצה אותו?

פרטים

מלפני 15 דקות זה כבר לא שחקן אחד אלא שניים... עם מאנצסטר סיטי עוד בעונה הראשונה את ברקוביץ שהבקיע לי 9 שערים ב9 משחקים ונבחר פעמים לשחקן החודש , ארסנל לידס ואסטון וילה רוצות לקנות.... הבעיה היא שאצל הרבה שחקנים בפרטים שלהם כתוב שהם אוהבים את ברקוביץ ושמחים לשחק לידו וכל השטויות האלה... וכך גם לגבי האלנד (קשר אחורי) שאצל הרבה שחקנים רשום שהם חושבים שהוא מנהיג מוערך ואותו דבר ועליו הציעו לי אסטון וילה וארסנל

stas51

New member
אז ככה:

אין לך מה לעשות!!! עדיף לך למכור אותם בכמה שיותר כסף כל עוד שיש לך הזתמנות.....

Dominator9

New member
אל תמכור.....

עזוב את השחקנים האחרים ומה שהם חושבים...מנהיגים יש כל הזמן... השחקנים יהיו קצת עצובים ויתגברו על זה...השאלה עם ברקוביץ והאלנד גורמים לכך שתשחק טוב... עם אין לך מחליפים שאתה יודע שמשחקים באותה רמה... אז אל תמכור... הכסף כבר יבוא ממכירת כרטיסים.... מזכויות טלויזיה וממקום בליגה.....אז אם אתה משחק טוב אל תמכור.... במיוחד ברקוביץ שנשמע שהוא השחקן המצטיין אצלך בקבוצה...

למעלה