בעיה

een ogenblik

New member
בעיה

מכיוון שאני מאותגרת טכנולוגית, אז כאשר נופלת עלי בעיה באינטרנט, היא מוציאה אותי משיווי משקל. כבר כמה ימים איני מצליחה להכנס לתיבת הדואר שלי ביאהו. אני נכנסת לדף הראשי של יאהו המספר לי שיש לי דואר חדש, בוחרת בדואר, מכניסה סיסמא ומקבלת הודעה שאי אפשר להכנס לדף הזה זמנית, רק שהזמנית הזה נמשך כבר ימים. כאשר הייתי בבית חברים, ניסיתי להכנס ממחשבם לכתובת הדואר שלי, ולא הייתה כל בעיה (חוץ מזה שאיני יכולה ללכת לשם כל פעם). אז נכון שזו כתובת הדואר המיועדת לפורומים, ואת הדואר החשוב לי אני מקבלת במקום אחר, אבל אני אשמח לכל הצעת פתרון אפשרי בכל זאת.

yosense

New member
עוגן - הסיבה יכולה להיות..

וירוס מסוג תולעת - האם יש לך אנטי וירוס טוב?

yosense

New member
סטרייט - ישר מהבקבוק

ולא תולעת מהטאקילה - אלא וירוסים worms - תולעים, שמתערבים ומבלבלים כל מיני שמות ברג'יסטרי ומקומות אחרים. לפני כשבוע, אני מנסה להתחבר דרך מנהל האימיילים שלי, שזו תוכנה, ולא מצליח לפתוח 3 אימיילים, משום מה..מנסה ומנסה..אחרי מספר ימים התיאשתי ופתחתי את קבוצת האימיילים (שלשתם של הוטמייל) ידנית. - - לפני כיומיים בהרצה של האנטי וירוס , התגלתה תולעת בצורת שום שהוחדרה ע"י סבתא.לאחר סילוק הנזק שגרמה, חזרה תוכנת ניהול האימיילים לזהות את השרת של הוטמייל ולעשות את מלאכתה.

יאהו שינו את מערכת האימייל שלהם

לפני כמה ימים. המערכת החדשה דורשת שהדפדפן שלך יתמוך ב-java script ושהאופציה הזו לא תהיה disabled. כאשר אני נכנסתי לאימייל שלי וקיבלתי הודעה על זה, הם גם אפשרו לחזור לפורמט הדואר הישן (בלי java script) וזה מה שעשיתי (כי במקרה שלי הפיירוול עושה שמות בסקריפט למרות שהדפדפן תומך בה לחלוטין). תבדקי שוב.

een ogenblik

New member
תודה, ועבור המאותגרים טכנולוגית

כיצד בדיוק אני יכולה לחזור לגרסה הקודמת? במיוחד לאור העובדה שיאהו לא נותנים לי שום אופציות, פשוט התיבה לא עולה.

המממ...

את לא יכולה לחזור בעצמך לגירסה הקודמת... אצלי זה הופיע בתור לינק שהייתי צריך לבחור. אגב - כאשר מחקתי את הקוקיס הייתי צריך לבחור שוב באותו לינק - מה שאומר שייתכן ותצטרכי לנקות את הקוקיס אצלך ולנסות שוב.

een ogenblik

New member
ועכשיו לשאלת האידיוט הנוספת

איך מוחקים קוקיס? הסבירו לי פעם, אבל כל עוד לא הייתה לי סיבה ממשית לעשות זאת, ההוראות נכנסו דרך עין אחת, ויצאו מהשניה.

תמהתי אם אני צריך לכתוב איך

הבעייה היא כזאת: תודות למייקרוסופט, אנשים מאותגרים טכנולוגית לא יכולים למחוק סלקטיבית קוקיס ספציפיים במחשב שלהם. הם יכולים למחוק הכל, או לא כלום. הבעייה שבמחיקת הכל היא, שישנם אתרים אחרים שעבורם דווקא תרצי לשמור חלק מהקוקיס. חבל שתאבדי את כל הקוקיס רק בגלל נסיון לראות אם מחיקת הקוקיס פותרת את הבעייה ביאהו. אנשים שאינם מאותגרים טכנולוגית ילכו ידנית למחיצה שבה נשמרים הקוקיס, יחפשו את הקוקיס הרלוונטיים וימחקו אותם ידנית. אם את מוכנה להתמודד עם האתגר הטכנולוגי
הנה דרך ארוכה וסלקטיבית. נא הקפידי על הקלדה נכונה (אני מקווה שהכיתוב באנגלית לא יתחרבש). נא לא לעשות טעויות. פתחי חלון פקודות דוס ע"י בחירה מהתפריט הראשי של מערכת ההפעלה:
start -> programs -> accessories -> command prompt.​
אני מניח ששם המשתמש שלך במערכת הוא ogenblik (אם לא, החליפי במקום להלן שבו רשמתי ogenblik בשם המשתמש האמיתי במערכת שלך). הקליקי עם העכבר על חלון הפקודות, ורשמי בו כדלקמן:
cd "Documents and Settings\ogenblik\Cookies"​
כדי לראות את הקוקיס שיאהו שתלו לך על המחשב, הקלידי בחלון הפקודות:
dir *yahoo*​
וכדי למחוק אותן, הקלידי באותו חלון:
del *yahoo*​
ועכשיו חזרי על הפקודה שמראה את הקוקיס של יאהו, כדי לוודא שהרשימה שהופיעה קודם לכן לא מופיעה יותר. סגרי את חלון הפקודות, ונסי להיכנס שוב לדפדפן חדש, לאחר של יאהו. ספרי אם הצליח.

yosense

New member
דפדפן שאינו תומך בג'אווה..לא יכול

היה להשתמש בפורום הזה.

נכון אבל

למרות שאין לי בעייה בשימוש בפורום, האתר של יאהו טוען בעקשנות שהג'אוה סקריפט לא פועל אצלי. זה שאני אתווכח איתו לא יעזור לי. הוא עדיין לא פועל.

yosense

New member
בא נחשוב רגע..

לי יש אימייל גם ביאהו, לא התעוררה שום בעיה לאחרונה. מה שהצעתי הוא, שיתכן ועלולה להמצא worm - שהיא לא מפילה את המחשב אלא לאחר שנה של בילבול ברג'יסטרי וכד'. הוירוס נוגס פה ושם. לכן נתתי את הדוגמא מהשבוע, כאשר לא הצלחתי להתחבר להוטמייל עד שמצאתי וניקיתי את הוירוס - מה אתה אומר על זה?

yosense

New member
נורטון לא מספיק טוב

אני משתמש בתוכנה קטנטנה של Grisoft. אני יודע מנסיון ומחברים שנורטון, אמנם האבא של האנטי וירוס, אבל מפספס לא פעם מה שתוכנות כמו זאת תופסות. אצלי אגב, על אף שהיה לי נורטון תקופה ארוכה, הוא לא תפס אף וירוס על חם. והיו לי ורוסים. היו ועוד איך. לעומת זאת התוכנת חינם שאני מציע, תפסה כבר 3 וירוסים וחיסלה אותם תוך כדי חיבור לאינטרנט. למעשה. איבדתי את החשש מוירוסים - כדאי לבדוק אותה.

למעלה