בעיה..

crembo girl

New member
בעיה..

אמא שלי לא סובלת ללכת לקניות, לא מסכימה לקנות לי נעליים יקרות, הכי יקרות אצלי זה 250 שקל והייתי המומה שאמא הסכימה.. רק כי גם היא אהבה אותם.. חולצה שהיא לא כל כך אוהבת היא תרמוז לי בעדינות שהיא לא סובלת אותה ולא תוציא גרוש בשביל גרוטאה כזו... ולא נעים..! אז אני מוותרת.. אין לי מספיק בגדים, ואינ לא אחת מאלה שפותחים את הארון שלה הכל מפוצץ והולכת ומתבכיינת לחברות- "אין לי בגדים..." באמת קורים מקרים שאני צריכה לבוא עם מכנס שאני לא אוהבת כי הכל בכביסה או כי פשוט אין... ושתבינו, המצב הכספי אצלנו בסדר גמור.. אצל אמא אם יש לי 6 ג´ינסים וכמה מכנסי ספורט אלגנט מקסימום 5 זה מספיק.... היא אפילו אומרת שיש לי יותר מידי... גם חולצות מחממות אין לי מספיק... ותחשבו, זה לא מוצר מותרות, אני צריכה משהו שיחמם אותי בחורף ולא הלכתי איתו אתמול אתן לא חושבות?! עכשיו תעשו חשבון כמה מכנסיים יש לכם וכמה לי בערך לפי מה שכתבתילמעלה ותבינו באיזה מצב אני.. אנשים, אני נואשת!!! מה לעשות??????????????????????

lala182

New member
אז ככה-

הקטע של המכנסיים את בסדר... גם לי יש 6 ג´ינסים (מחשיבה רק את אלו שאני באמת לובשת) ועוד 5 מכנסיים ו11 זוגות מכנסיים זה באמת מספיק... בקטע של החולצות אני לא יודעת, אני אישית לא מוצאת בכלל סריגים גם במידה (משום מה הכל גדול, לא מבינה באיזה מידות הם מייצרים) גם בצבע גם באיכות... אבל עדיין מסתדרים עם מה שיש... אני לא יודעת בת כמה את, אבל אני בערך מגיל 16 מימנתי לעצמי את הבגדים נעליים וכו מעבודות קיץ וכרגע מעבודה קבועה כי ידעתי שלבקש מאבאמא כל הזמן כסף לבגדים זה מוגזם, אז אם יש לך אפשרות תעבדי באיזה עבודה חלקית אפילו בייביסטר או שיעורים פרטיים ותאמיני לי שכתרוויחי את הכסף בעצמך את תעריכי אותו ותשמחי לקנות בו מה שאת באמת צריכה, ואמא שלך לא תוכל להביע דעה כי סך הכל זה מכספך... אם את יותר קטנה ואין לך אפשרות לעבוד תסבירי את המצב בעדינות לאמא שלך תגידי לה שתקציב לך סכום מסוים של כסף ופשוט תלכי לבד או עם חברות לא חייבים ללכת עם אמא במיוחד שהיא עושה פוזות... בהצלחה וקנייה נעימה

Katy Cat

New member
אני חושבת שלה לה צודקת...

אם ההורים לא מסכימים, אין מה לעשות... תצטרכי לעבוד. אם יש לך אחות בגיל קרוב לשלך אתן תמיד יכולות לקנות את אותן החולצות למשל ולחלוק, כי זה קל לקלוע לאותה מידה בחולצות..

crembo girl

New member
האחות הכי קרובה לגיל שלי..

היא בת ארבע ככה שמהכיוון הזה ממש אין תועלת.. ועל עבודה כבר חשבתי, עשיתי בייסיטר ולא הרווחתי מספיק כדי לממן לעצמי... יש לי אח גדול בן 16 (אגב אני בת 13) והוא יכול להביא לי רק דברים בסגנון של איזה טי שרט סתם מאוניל.. לא איזה חולצה מיוחדת,ככה שזה לא עוזר לי כל כך.. וגם זמן לעבודה ממש אין, ועכשי בלימודים אני צריכה להשקיע יותר כי הממוצע שלי הוא 82 וכרגע זה ממש לא מה שרציתי... אז אם יכולים תמשיכו להגיב ואולי תנסו לעזור לי כי אני ממש צריכה את זה..!! ורציתי גם לשאול, מה דעתכם על קניה באינטרנט??? כי ראיתי מכנס יפה וחשבתי על לשאול את אמא אם בא לה לקנות והמכנס הוא מאולד נייבי רק ב-15 דולר.. שזה אצלנו בערך 75 שקל..!! משתלם בנות, משתלם.. אבל הבעיה היא מידות וזה... אז, תגיבו!! תודה..! אוהבת, ברי :) וואי איזה מגילה יצא.. חח...

kiticat

New member
איכס!!!!

לקנות בגדים דרך הנט? נאבר- אבר-אבר! בגד צריך ללבוש- למדוד, לראות שיושב טוב! חוץ מזה שיש משלוח!!! רק שתדעי- שאני קורעת את התחת שלי בבית. פעם ב... מקבלת כסף מאימא (400-500 שקל), ולומדת איך לבזבז אותו נכון.

lala182

New member
גם לדעתי לא כדאי מהנט...

וכמו שקטי אמרה, בגד צריך למדוד אולי זה לא יושב יפה.. אפילו שיש מידות צריך לראות הגזרה.... שאני הייתי קטנה יותר (היום 18 ושבוע ויום
) אז עבדתי בחופשים וחסכתי ואז שרציתי משהו היה לי איך לקנות, לדעתי אם רוצים משהו מתאמצים להשיג אותו... וגם אם תעבדי במשרה חלקית פעמיים בשבוע 4 שעות בסופו של דבר יצטבר לך מזה כסף... וזה לא יפגע בלימודים פשוט צריך סדר עדיפויות והמון כוח רצון... חוצמזה שאם את קורעת את התחת בבית תלכי בגישה שלי... תלכי לאבאמא ותגידי להם שאת רוצה לעבוד ומאחר ואת צריכה לעזור במטלות הבית ולהצטיין בלימודים אין לך זמן, אז או שיתגמלו אותך בדמי כיס על העזרה בבית או שיפטרו אותך מזה וככה תוכלי לעבוד. אני חושבת גם שאמא שלך תשמח שתביני את ערכו של הכסף.. ושבשבילו צריך לעבוד קשה. כמובן שלא בכל המשפחות זה עובד אבל שווה לנסות. חוצמזה שאם יש לך יומולדת את יכולה לבקש כל מיני פריטים בסיסים (אבל לאו דווקא) וככה יהיה לך גם בגדים..

lala182

New member
טוב רואים שהתבלבלתי פה לאללה....

אז תיקון, זה לא קטי זאת קיטיקאט מה אני אעשה שהשמות שלכם דומים... והיא זאת שאמרה שקורעת את התחת בבית אז אני קצת מסטולה אבל את הפואנטה הבנתם

kiticat

New member
ההורים שלי מתגמלים

אותי. הם מכירים במה שאני עושה (בעיקר אימא, אבא חושב שהבית מתנקה באופן אוטמטי- לא שאני משקיעה שעות בזה). מאז הפעם האחורנה הוספתי לעצמי עוד ועוד- אז אני מעוניינת העלאה קטנה. ההורים שלי מקציבים לי סכום- ומידי פעם אימא שלי עלולה לקנות לי משהו קטן. הטריק הוא להיות חכמים- לדעת מה, איך ומתי לקנות. אפשר לקנות מעיל ב900 שקל או להשקיע אותו בכמה פריטים ומעיל ב300 שיעלה הרבה פחות...

למעלה